Englannin tuliaiset / Souvenirs from England

on

Matkapostaus Lontoosta vaatii hieman sulattelua, joten otetaan nämä ostokset ensin. Matkabudjetti oli tällä kertaa todella nafti joten mitään isoja ostoksia ei pystynyt tekemään. Eikä sellaisille ollut erityisesti tarvettakaan. Parhaimmat löydöt tein kirjakaupassa (Waterstone’sia olen kehunut ennenkin, loistava kirjakauppaketju) ja Spitalfieldsin Vintage Marketista. Erityisen iloinen olen Spitalfieldsistä löytämästäni kahden punnan parsintasienestä, jollaista olen etsinyt jo jonkin aikaa.

inenglish

Travel post of London requires some thinking, so let’s have the shopping first. My travel budget was quite stingy this time, so I couldn’t do any big shopping. And there wasn’t really any need for big shopping anyway. Best finds I made in book shop (I have given good feedback to Waterstone’s before, excellet bookshops) and Spitalfield’s Vintage Market. I’m especially happy about finding the two quid darning aid from Spitalfield’s. I’ve been looking for one quite some time now.

lontoontuliaiset1

Alimmaisena kimonovyö, laineklipsit, solkia & 2 rintakorua, painokuvakkeita, 
nappeja, mummokalsareita, parsintasieni ja kaksi muodin historian opusta. /
Vintage kimono belt underneath, wave clips, buckles and 2 brooches, typeset pieces,
buttons, granny knickers, darning aid and two fashion history books.

lontoontuliaiset2

lontoontuliaiset3

lontoontuliaiset4

7 people like this post.