Kuistiputiikki

Havumäen kuistiputiikki on toistaiseksi virtuaalinen kauppa, joka myy valmistamiani tuotteita. Tuotteita voi tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rhia(miukumauku)evildressmaker.com
Tulevaisuudessa, remontin edetessä kuistiputiikki löytyy myös Havumäen, eli kotimme kuistilta, Sastamalasta sekä satunnaisista erikseen ilmoitettavista tapahtumista. Tällä hetkellä valikoimissa olevat tuotteet löydät tästä alta.

Huomaa, että jotkin tuotteet ovat uniikkeja yksittäiskappaleita ja jotkin myydään setteinä. Tilauksen vastaanotettuani lähetän sinulle maksutiedot sähköpostitse. Jos tilaat useita tuotteita, toimitusmaksut lasketaan sen mukaan millaiseen pakettiin koko tilaus mahtuu. Pakkausmateriaalina käytän mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja. Postitan tuotteet kun maksu on saapunut. Saat kuitin ostoksesta sähköpostitse. Hinnat sisältävät 24% alv:n.

Verkkokauppamyynnissä on kuluttajansuojaehtojen mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus, asiakas kuitenkin vastaa palautuksen postikuluista itse.

Kuusenkoriste-setti Lumihiutale, 15€
+ toimituskulut 4,50€

Havumäen omasta koivusta, käsin polttokuvioimalla valmistettuja rustiikkisia kuusenkoristeita. Jokainen koriste on sahattu ja polttokuvioitu yksitellen käsityönä, joten niissä on materiaalille ja kuviointitekniikalle ominaista vaihtelua eivätkä kuviot tai puukiekot ole identtisiä keskenään. Koristeiden halkaisija vaihtelee, noin välillä 5-6 cm. Settiin kuuluu 3 koristetta. Ripustusnaru värjättyä juuttia.

Sisal-keittiökuurain, 5€
+ toimituskulut 2,80 € (kirjeeseen mahtuu useampi)

Sisal-narusta käsin virkattu kuurain pannujen, patojen ja muun pinttyneen lian puhdistukseen. Kestävä, ekologinen ja muoviton vaihtoehto joka ei naarmuta pintoja. Materiaalin ominaisuuksista ja käsityöstä johtuen kuuraimissa voi olla eroja, joten kaikki eivät ole keskenään identtisiä.

Irtotasku 1, sinisävyinen, 25€
+ toimituskulut 2,80 €

Nauhoilla vyötärölle solmittava irtotasku. Irtotaskuja käyttivät 1700-luvulla naiset hameiden alla tavaroiden kuljettamiseen. Hameiden sivuissa oli aukot jotka mahdollistivat taskujen käytön helmaa nostamatta. Tämän modernin version voi pukea vaatteiden päälle käytännölliseksi katseenvangitsijaksi. Puuvillaa ja pellavaa, satiinikanttaukset polyesteriä. Kankaat ovat kierrätettyjä ja kanttaukset muiden käsitöiden ylijäämää. Uniikki yksittäiskappale!

Irtotasku 2, punasävyinen, 25€
+ toimituskulut 2,80 €

Nauhoilla vyötärölle solmittava irtotasku. Irtotaskuja käyttivät 1700-luvulla naiset hameiden alla tavaroiden kuljettamiseen. Hameiden sivuissa oli aukot jotka mahdollistivat taskujen käytön helmaa nostamatta. Tämän modernin version voi pukea vaatteiden päälle käytännölliseksi katseenvangitsijaksi. Puuvillaa ja pellavaa, satiinikanttaukset polyesteriä. Kankaat ja kanttaukset ovat muiden käsitöiden ylijäämää. Uniikki yksittäiskappale!

Irtotasku 3, tummanharmaa, 25€
+ toimituskulut 2,80 €

Nauhoilla vyötärölle solmittava irtotasku. Irtotaskuja käyttivät 1700-luvulla naiset hameiden alla tavaroiden kuljettamiseen. Hameiden sivuissa oli aukot jotka mahdollistivat taskujen käytön helmaa nostamatta. Tämän modernin version voi pukea vaatteiden päälle käytännölliseksi katseenvangitsijaksi. Villaa ja puuvillaa, satiinikanttaukset polyesteriä. Kankaat ja kanttaukset ovat muiden käsitöiden ylijäämää. Korkeus noin 34 cm, leveys noin 29 cm

Jäljellä 1 kpl

Pinehill Lobby Shop is, for now, my virtual shop (via email), selling products made by me. In the future, when our renovation advances, it will also be actual little shop here in Pinehill, our home in Sastamala, Finland. At the moment orders are unfortunately not open internationally. When I manage to set up proper online shop, that situation might change. However, depending on the country where you are located, I might be able to arrange it. Feel free to contact via email in case you are interested rhia(at)evildressmaker.com