Boutique & Studio

Tiedotus asiakkaille!

Ompelimo Evil Dressmaker on muuttanut ja palvelee nyt Sastamalan Mouhijärvellä. Ompelimoateljeen löydät historiallisen Mouhijärven villakehruutehtaan toisesta kerroksesta. Ompelija ottaa vastaan vain ajanvarauksella ja tekee tarvittaessa kotisovituksia noin 50 km säteellä.

Terveisin
Atelje-ompelimo Evil Dressmaker

For our customers!

Atelier boutique Evil Dressmaker has moved and is now located in Mouhijärvi, Sastamala. You will find our boutique studio on the second floor of historical Mouhijärvi Wool spinning factory. Appointments only on request, but homefittings are also done about 50 km radius from Mouhijärvi.

Best wishes
Atelier boutique Evil Dressmaker

EDlogoTURQUOISEbackgr

Evil Dressmaker-mallisto koostuu pienestä valikoimasta pin up, vintage ja steampunk henkisiä vaatteita ja asusteita. Tuotteet löydät Etsy-kaupasta sekä ateljeestani. Satunnaisesti niitä on saatavilla myös erilaisissa tapahtumissa, joista ilmoitetaan erikseen. Teen lisäksi erilaisia korjaustöitä, istuvuusmuutoksia sekä mittatilauksena vaatteita asiakkaan toiveen mukaan. Olen erikoistunut naisten juhla-asuihin ja vintageen. Valmistan myös asuja argentiinalaisen tangon harrastajille. Kaikki tuotteet ovat Sastamalassa käsinvalmistettuja.

Ateljee & Putiikki
Kutomotie, Mouhijärvi, Sastamala
Avoinna sopimuksen mukaan

Varaa tapaaminen mieluiten sähköpostilla
rhia(at)evildressmaker.com
Atelje: 050 55 14 661

IN ENGLISH
Evil Dressmaker-collection consists of small selection of pin up, vintage and steampunk inspired clothing and accessories. You can find them in Etsy-shop and my studio, located in Sastamala, Finland. Occasionally you can find them in local events, which are announced accordingly. I also do repair work, fitting alterations and made to measure clothes according to customers wishes. I am specialised on womens gowns and vintage. I also make clothes for dancers of Argentinian tango. All items are hand made in Finland.

Studio & Boutique
Kutomotie, Mouhijärvi
Sastamala, Finland
Open on request

Make the appointment preferrably by e-mail
rhia(at)evildressmaker.com
Studio: +358 50 55 14 661

Evil Dressmaker (Osuuskunta Karneoli) Y-tunnus 1874150-1

 

2 Comments Add yours

 1. Sanna says:

  Hei,

  huomasin että sinulla on ollut Borletti-merkkinen ompelukone.

  Ajattelin kysyä mitä teit sille, kun se lakkasi toimimasta. Jos se on sinulla jossain tallella, voin lämpimästi suositella Veikko Tiaisen huoltoliikettä Konttorikonehuolto Tiainen (Osoite: Porvoonkatu 17, 00510 Helsinki, Puh.: 09 1461118). Toki huolto sijaitsee Helsingissä asti, mutta kyseinen vanha herra on todellinen vanhanajan mekano joka hallitsee tämänkaltaisten koneiden huollon.

  Talvisin terveisin
  Sanna

  1. Rhia says:

   Sanna – Puolisoni yritti sitä korjata, mutta ei se tainnut tulla kuntoon. En enää ihan tarkkaan muista sillä en ole vuosikausiin edes yrittänyt ommella sillä. Helsinki on vähän kaukana huollattaa ompelukonetta, mutta pistän harkintaan jos tulee sinne suunnalle kulkua. Kiitos vinkistä.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.