Modelling

Mulla on taas loistava tilaisuus esitellä teille kahden taitavan valokuvaajan työtä. Jo reipas vuosi sitten tarjouduin malliksi Atelieri O. Haapalan valokuvausprojektiin. Nyt kuvat ovat viimein valmiit joten voin esitellä ne teillekin. Onyxei ja Helmut haluavat herättää henkiin vanhan kabinettikorttikuvauksen ja kuten varmasti muistattekin, blogissani on näkynyt heidän kuviaan aiemminkin.

Aiemmin Atelieri O. Haapalan ottamia kuvia olen esitellyt seuraavasti:
Kabinettikorttimme
Once on a paper moon
Ice Queen

IN ENGLISH
I have a brilliant opportunity to show you again work from two talented photographers. Over a year ago I offered to model for Atelieri O. Haapala, in their photographic project. Now the photos are ready so I can show you some. Onyxei & Helmut want to revive the old art of cabinet card portraits and You probably have seen their work in my blog before.

Previous photos by Atelieri O. Haapala you can see here:
Our Cabinet Card
Once on a paper moon
Ice Queen

8 Comments

 1. Desiree says:

  I certainly do remember the incredible pic of you on the paper moon and oh my you’ve done it again! I love the flouncy petticoat, feathered hat and lace-up boots – it must have taken absolutely ages to get dressed and ready for these gorgeous portraits! xo

 2. Ohoo, tuo ylempi kuva on kerrassaan mainio. Hyvä asenne! :)

 3. Sara says:

  Vautsi, tosi upeita kuvia! Ois tosi ihana saada itsestäänkin tämmöinen kuva, täällä päin ei vaan ole juuri mahdollisuutta :/

 4. weepiglet says:

  Ihanan tunnelmallisia kuvia, minäkin haluaisin saada itsestäni tällaisen jos joskus vain tulee siihen tilaisuus :)

  1. Rhia says:

   Desiree – Details of the outfit don’t show that well in the b/w photo, but you can see the same outfit in this post. I have been wearing it couple times in different occasions. I also won outfit competition in a burlesque party couple years back. That velvet dress is one of my favourite finds, and in winter it is really warm and cozy. And petticoat must be one of my most used clothes.

   Magdalena Hai
   – Joo siitä tuli hauska, harmittaa vaan kun mun piti hommata semmonen pitkä ruoska tuota kuvaa varten mutta en sitten ehtinytkään, se olis ollut kyllä piste i:n päälle.

   Sara – No harmi, mutta ehkä voit joskus tehdä reisun kun Atelierilla on joku kuvauskeikka tulossa. Ovat käyneet nyt jo Tampereella ja Raumalla kuvaamassa. Kannattaa seurailla heidän facebokissa tulevia tapahtumia josko pääsisit joku kerta niihin. Nämä kuvat otettiin kuvaajien omaa projektia varten joten ne eivät minulle maksaneet kuin matkan Helsinkiin, mutta tapahtumissa otettavista kuvista he veloittavat yleensä noin kympin/kuva. Ja heiltä voi toki tilata myös kuvaussession studiossa, mutta toki ne ovat sitten hintavampia. Siksi itse suosin noita tapahtumakuvauksia koska silloin saa edukkaasti laatukuvia. Mullakin kesti pari vuotta ennenkuin vihdoin pääsin ensimmäisen kerran kuvaan.

   weepiglet
   – Mä rakastan näitä kuvia ja käytän kyllä mielelläni kaikki mahdollisuudet päästä kuvaan uudestaan :D Pääasiassahan Atelieri toimii Helsingissä, mutta on ilahduttavaa että he ovat vihdoin antautuneet ja lähteneet kuvauskeikoille muihinkin kaupunkeihin.

   Thorne Garnet
   – Thank you! Most of the credit goes to the photographers though :D if you want to see more of their work, visit their facebook page or their webpage. They are definitely worth checking!

 5. Hehkuvainen says:

  Kerrassaan upeita kuvia! Täältä ainakin lankeaa ylistystä sekä mallille että kuvaajille :). En tiedä olenko jotenkin poikkeava, mutta minulla ei ole tapana pitää ihmisten kuvia esillä, ei seinillä eikä hyllyillä eikä missään mistä ne voisivat tuijottaa huoneessa olijoita. Ei vaan jotenkin sovi. Mutta jos tuollaisia kuvia saisi itsestä, sellaisen voisi ehkä laittaa jopa esille!

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos ja kumarrus :D En kyllä tiedä ketään muuta joka ei haluaisi laittaa ihmisten kuvia seinille. Tai ei ainakaan ole tullut puheeksi koskaan kenenkään kanssa. Mutta eihän se tosiaan ole mikään pakko jos se tuntuu vieraalta. Itseäni tuijottavat silmät eivät haittaa. En ehkä osaa ajatella niitä sillä tavalla. Voisihan se olla eri juttu jos olisi joku jättimäinen taulu jossa ihmisen pää olisi tarjottimen kokoinen, silloin ehkä silmätkin voisivat tuntua läpitunkevammilta kuin noista pikkuruisista kuvista.

Comments are closed.