Paljon ohjelmaa ja aika paljon paljetteja

Hups!  Mun piti tehdä Burlesque Coctail vol 2:sta postaus ennen seuraava burleski-tapahtumaa mutta kuinkas kävi. Laiskuus ja kiireet muualla veivät voiton. No ei se mitään sillä burleskista voi nauttia ihan livenä seuraavan kerran taas huomenna kun kolmas Circus meets Burlesque räpsähtää käyntiin Tullikamarilla. Minä olen jo kokenut Circus meets Burlesquen kävijä sillä tämä on minullekin jo kolmas kerta. Ensimmäinen kosketukseni live-burleskiin tapahtui juurikin CmB:ssä 2008. Olin hurmaantunut kertalaakista. Ja loppua sille hurmiolle ei näy. Muutenkin viikonloppu tulee olemaan varsinaista matalalentoa niin että hyvä kun ehdin välissä vaatteita vaihtaa, sillä ohjelmaa on sattumoisin vähän liikaa. Näyttää sille että maailma pyörii tänä syksynä juuri syyskuun yhdennentoista ympärillä. Yksi mahtava tapahtuma huomiselle olisi ollut ss. Atlantica, mutta eipä tästä nyt ihan huomiseksi Lontooseen keritä.

Ihanaa viikonloppua kaikille, nähdään CmB:ssä!

IN ENGLISH
Oops! I was going to make a post about Burlesque Coctail vol. 2 before the next burlesque event, but didn’t work out. Too much lazyness and too busy doing other stuff. Well atleast you can enjoy live burlesque tomorrow when third Circus meets Burlesque launches in Tullikamari. I am experienced CmB guest because this will be my third time. Yes, I’ve been in all of them. My first touch with live burlesque was indeed the first CmB in 2008. I was sold and still am. This whole weekend will be very busy, lots of stuff to do and to attend. It seems that this autumn the whole world is revolving around september eleventh. One amazing event would have been ss. Atlantica, but unfortunately we can’t make it to London for tomorrow.

Have a lovely weekend, see you in CmB!


CmB 2008
Valkoinen iltapuku ja untuvaviitta /
White evening gown and feather cape


CmB 2009
Leijonankesyttäjän asu toi palkinnon “Illan rohkein asu” /
Lion tamer outfit brought “The Boldest Outfit Of the Evening” – award


CmB 2010
Ennakkokurkistus : paljetteja, paljetteja, paljetteja /
Sneak peek : sequins, sequins, sequins

9 Comments

 1. supervain says:

  ihan huippu-upea toi sun ekan cmb:n asu! todella kaunis :)

  1. Rhia says:

   supervain – kiitos :) se on oikeasti hääpuku jonka olen ostanut entisestä työpaikastani, kuvassa ei näy, mutta miehusta ja helma polvesta alaspäin on kirjailtu täyteen helmiä. Nuo bileet on ainoa kerta kun olen sitä käyttänyt. Viitta on samasta paikasta ja sitä onkin käytetty useammin sillä on niin kätevä.

 2. prefecta says:

  WOW mitä pukuja!!!
  Oispa hienoa olla paikan päällä katsomassa mitä kaikkea siellä tänä vuonna nähdään…

 3. Mirva says:

  Hei, tiedätkö onko burleskitapahtumista jotain kalenteria jossain päin nettiä, tai mistä niitä kannattaisi seurata? Kiitos, jos viitsit vastata :)

  1. Rhia says:

   prefecta – nähtiin kaikenlaista upeaa ja aika paljon kimallusta, vähän käärmeensuomuja ja lieskojakin :D postaus toivonmukaan tulossa pian!

   Mirva – mitään yhtä yhtenäistä burleski-kalenteria ei taida olla olemassa mutta aika kattavasti varsinkin Etelä-Suomen burleski-tapahtumista tiedottaa Helsinki Burlesque. Sen lisäksi kannattaa seurailla burleski-esiintyjien sivuja tai blogeja koska niissä yleensä kerrotaan ainakin niistä tapahtumista joihin esiintyjä on osallistumassa.
   Tässäpä muutamia burleski-esiintyjiä:
   Olivia Rouge
   Tease Queens
   LouLou D’vil
   The Itty-Bitty Tease Cabaret
   Bettie Blackheart
   Cherrie A. Dorable

   Ja jos olet facebookissa niin sieltä varmasti löytyy tietoa tapahtumista myös.

 4. Billie says:

  Nyt vihdoin ehdin katsoa tän sun postauksen ja kyllä vain tuolla asulla leijonan kesyttää! Kiitos vielä seurasta ja terkkuja laukkuvahdille! :D

  1. Rhia says:

   Billie – Niin kesyttää :D Kiitos myös seurasta, bileet on aina hauskempia hyvässä seurassa! Laukkuvahti kiittää :D

 5. Upeat puvut, kertakaikkiaan vau! Tuossa onkin tapahtuma johon kiehtoisi joskus osallistua, täytyy pistää listalle ehdottomasti :) kiitos muuten sulle kommenteista blogiin, pelasti ihan viikonlopun :)

  1. Rhia says:

   Parolan asema – kiitos :) Ensivuonna sitten taas seuraava CmB (toivottavasti), mutta onhan näitä burleski-tapahtumia tässä pitkin vuotta jatkuvasti. Ja ole hyvä vain, se kerroslautasidea on loistava!

Comments are closed.