Tulta, kimallusta ja käärmeensuomuja

Ennenkuin unohtuu niin laitetaanpa hieman tunnelmia lauantaisesta Circus meets Burlesque-tapahtumasta. Seura oli hurmaavaa ja ohjelma jännittävää. Sirkus- ja burleski-esiintyjät veivät katsojat vuoroin jännityksestä ja lähes kauhusta naurun kautta hurmioon. Ensimmäiseen CmB:n verrattuna on edistystä selvästi tapahtunut ja tapahtuma on hioutunut kiihdyttäväksi ja kaikkia aisteja viihdyttäväksi juhlaksi. Ja kun sanon kaikkia aisteja niin todella tarkoitan kaikkia aisteja. Tuskin sirkuksessakaan voi sen paremmin saada kontaktia esiintyjiin kuin CmB:ssä lavan reunalla  haistaessaan ihmistulivuoren palavat ihokarvat. Ja sitten se kuvallinen ilotulitus, olkaa niin hyvät!

IN ENGLISH
Before I forget I should do a post about the Circus meets Burlesque-event on saturday. Me and my boyfriend had lovely company and the show was exciting. Burlesque and circus performers took us spectators from excitement to almost horror, to laughter and all the way to the extacy. Compared to the first CmB two years ago, the event has improved and developed. It was a blast, entertaining all our senses. And when I say all senses I really mean all senses. I don’t think that even in the circus you get a better contact with the performers than by the stage in CmB where you can even smell the burning hair of the human volcano. And then the pictorial fireworks, sil vous plait!


Käärmenainen Lili Sariola /
Snakewoman Lili Sariola


Mia Li Moon


Kiki Hawaii


The Human volcano Pjotr
Ikoni


Temptress LouLou D’vil


Miss Catherine, jalkajongleeraaja /
Miss Catherine, foot juggler


Frank Doggstein


Paikkakunnan ainoa parrakas nainen, Miss Foxy /
Miss Foxy, the only bearded lady in town


Bent van der Blau


Dazzling Tangobatics


Illan isäntä He-man /
Host of the evening, He-man


Tulitasselit a la Bettie Blackheart /
Firetassels a la Bettie Blackheart


Ja lopuksi showtyttö Rhia sulkapäähineessä ja paljettimekossa /
And finally showgirl Rhia in her feather headdress and sequin dress

Päähine – itsetehty
Mekko – Nooralta
Käsineet – kirppis
Verkkosukkikset – Prisman alekori
Kengät – kenkäkaupan loppuunmyynti

Headdress – selfmade
Dress – from Noora
Gloves – thrifted
Fishnet tights – sale basket in local supermarket
Shoes – shoeshop clearance sale

14 Comments

 1. Riite says:

  Oi, oi, pidän kovasti päähineestäsi.

 2. Ina says:

  Taisit nähdä saman Bent Van Der Bleu-esityksen kuin minä Helsingissä perjantaina (http://goodrockinbaby.blogspot.com/2010/09/psychorama-festival-day-one.html) :) Aivan mahtava!

 3. mur says:

  Upean näköstä touhua. Nyt kenkuttaa ettei ite ollu paikalla. Ens kerralla sitten.

 4. Ilona says:

  Ihana ihana päähine!

  Itse asiassa tallensin jo siitä esittelemäsi detaljikuvan koneelle inspiskuva-kansiooni tulevia samba-asusteita silmälläpitäen ;)

  1. Rhia says:

   Riite – kiitos, itsekin tykästyin siihen kovasti ja haluaisin pitää sitä kokoajan päässä :D

   Ina – juu, taisi olla sama Rocky Horror Picture Show-teemainen. Aivan mahtava :)

   mur – olihan noi CmB:n liput aika hintavat, mutta yhtään ei kaduta että sinne mentiin. Tosin minähän sain oman lippuni palkinnoksi Ofelia Marketin asukilpailusta, mutta isäntä silti joutui maksamaan omansa :D

   Ilona – Arvelinkin että se saattais erityisesti kiinnostaa sua. Jos päähineen rakenne kiinnostaa enemmän niin pohjana on halpa Seppälän hiuspanta jonka päälle virittelin paksua ja ohutta rautalankaa tukikehikoksi. Sitten päällystin sen mustalla huovalla johon lopuksi kiinnitin sulat, reunan kultanauhan, pitsit ja paljetit käsin ompelemalla. Strutsinsulat on muuten hankittu pälkäneläiseltä strutsitila Syrjyseltä, eli ihan kotimaista kamaa :D

 5. supervain says:

  oikein söpö asu tämäkin! etenkin pääkoriste on hieeeeno :)

 6. prefecta says:

  UU-LLa_Laa!
  Mä haluun ens kerralla tonne, ehdottomasti!
  Voisitko ystävällisesti tiedottaa siitä riittävän aikasin… :D

 7. Piaf says:

  Olipas huikea tapahtuma ja huikea Rhia :D

  1. Rhia says:

   supervain – kiitos, pääkoristeesta tuli tosiaan aika hulppea :D

   prefecta – yritän muistaa :D seuraavaan on kuitenkin vuosi aikaa. Kannattaa laittaa tuo Circus meets burlesque-sivu suosikkeihin ja seurailla että mitä siellä tapahtuu. Tiedottavat varmasti sielläkin seuraavasta. Tälleen syyskuussa ne on ruukanneet olla :)

   Piaf – joo, se oli tosi huikea, kuvista ei ihan se tunnelma samalla tavalla välity. Hauskaa oli että myös yleisö oli pukeutunut ja panostanut tosi paljon. Paras puku palkittiin jälleen ja aika huikea oli sekin. Kuva siitä löytyy Olivian blogista.

 8. Billie says:

  Yep! There was nice time indeed! Hot gals, cool guys they make the heat!
  Beautyful was your dress and hat. But what you think about that!

  http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=153163264707051

  Minä ainakin aion osallistua! ;)

  1. Rhia says:

   Billie – Kiitos :D Laitoin just meiliä, mutta epäilen että mukaan ei enää mahdu kun olin vähän hidas ilmoittautumisessa.

 9. Ulrika says:

  Tyrmäävä asu, moderni flappergirl! Tuo päähine on kyllä niin hieno, etten edes keksi miten kehuisin sitä :D

 10. Ilona says:

  Olis kiva käyttää kotimaisia strutseja, täytyykin joskus kysellä hintoja niille… Mä olen muuten tottunut hitsaamaan pannat alusta asti itse, ainakin kestää paremmin ja kivistää takuuvarmana päätä käytön jälkeen ;)

  1. Rhia says:

   Ulrika – joo semmosta modernia flapper-tyyliä tuossa on minustakin :)

   IlonaStrutsitila Syrjynen josta nuo sulat on hommattu, myy vain luonnonvärisiä strutsinsulkia. En osaa sanoa mikä hinta olisi jos ostaisi isompia eriä, nämä oli muutamia euroja kappaleelta. Voi ei, osaat hitsata! Vuosia kärtin isältäni että se opettais mua hitsaamaan, se vain nauroi. Eikä sitten ikinä ehtinyt opettaa… No ehkä siihenkin vielä joskus tulee tilaisuus. En kyllä osaa kuvitella miten epämukava semmoinen päähine voi olla. Tuokin panta jo alkoi loppuillasta painaa päätä ikävästi vaikka ei ollut edes kovin jäykkä.

Comments are closed.