Silkin kosketus

Thank God it’s Friday! Onko mitään ihanampaa kuin perjantaina lähteä töistä, hakea kaupasta herkkuja, suunnata kotiin, pistää sauna päälle, avata siideri tai muu hyvä juoma, rentoutua ja mähkiä itsensä täyteen hyvää ruokaa? Paljon muuta ei hyvä viikonloppu kaipaa. Joskus sitä on vaan ihanaa maata kotisohvalla persaus homeessa ja tuijottaa tv:tä kuola suupielestä valuen. Se on sitä aivojen nollausta parhaimmillaan. Ja sitä on tiedossa tänä viikonloppuna.

Mutta ennen sitä, kattokaas mitä löytyi kirppikseltä jonne isäntä mut yllättäen vei suoraan töistä! Se on aivan kammottava! Ja mä näytän se päällä vähintään yhtä kammottavalle. Mutta se on 100% silkkiä ja se maksoi euron. Ja mä aion tehdä siitä jotain upeaa.

IN ENGLISH
Thank God it’s Friday!
Is there anything more lovely than leave work on friday, get some delicacies from the shop, head to home, put the sauna on, open the cider or any other good drink, relax and stuff your belly with good food? That’s all you need for good relaxed weekend. Sometimes it’s just fun to lay on your sofa and stare the telly drooling (like Homer). It is the best brain rebooting. And that is what I’m going to do this weekend.

But before that, look what I found from flea market where boyfriend took me after work as a surprise! It is hideous! And I look awful wearing it. But it is 100% silk and it cost me one euro. And I’m going to make something fabulous out of it.

Ja sitten vielä viikonlopun soundtrack /
And then the soundtrack of the weekend
(Thank God it’s Friday)

4 Comments

 1. Nina says:

  Ei, mikään ei ole parempaa kuin tuo kuvailemasi perjantain tunnelma. <3 Ja paidasta sä teet ihan varmasti jotain mieletöntä! Jään odottamaan. :)

 2. mur says:

  mahtava ilme :)

 3. Aquila says:

  Odotan innolla tuon paidan kaunistamista! Kangas on ihana, mutta vaatesuunnittelussa on mennyt kieltämättä jotain pieleen :D

  1. Rhia says:

   Nina – Joskus on hyvä vaan ottaa ihan rennosti ja viimeaikoina on ollu kaikenlaista ohjelmaa niin jos välillä vähä laiskottelis :) Yritän välttää näitä tuunausprojektien hankkimista liiaksi. Varastot kun tuntuu täyttyvän niistä vähän liikaa välillä, mutta tällä kertaa oli pakko.

   mur – Aikainen herätys, kiireinen työpäivä, meikitön naama ja paskainen tukka, siinä mahtavan ilmeen perusta ;)

   Aquila – Kangas tosiaan on ihana ja kun se on silkkiä ja hintakin oli huippuhalpa niin oli pakko napata matkaan. Malli on sitä taattua 80-90-lukua kun kaikki paidat oli tuommosia kaapuja… katsotaan että saanko sen modernisoitua :D

Comments are closed.