Jännitys tiivistyy

Joskus olen tainnut mainita että olen usein muotiasioille vähän hidas lämpenemään. Katselen ja tuumiskelen. Sitten kun muut ovat jo täysin kyllästyneet koko juttuun minä alan vasta päästä makuun. Ja monesti sitten jäänkin nuolemaan näppejäni kun olen niin hidas. No, taas kävi vanhanaikaisesti juurikin edellämainitusta syystä. Mutta hätä ei ole tämännäköinen sillä ystäväni riensi apuun ja löysi etsimäni. Nyt sitten vain odotellaan postimiestä saapuvaksi. Enää ei tarvitse odotella kuin parisen viikkoa. Jännittää!

IN ENGLISH
I have mentioned some time ago that I am slow at fashion issues. I take my time at browsing and checking and thinking. And then when everybody else is already rather bored about the whole thing, I start to warm up. And in many cases I am left without because I’m so slow. Well, it happened again because of the reasons mentioned. But no worries because mygood friend came to the rescue. She managed to find what I was looking for. And now we just wait couple weeks for the postman. I’m excited!


Kuka arvaa mitä se postimies tuo? /
Who can guess what the postman is going to bring me?

Pic.

9 Comments Add yours

 1. Nina says:

  Noi kengät on NIIN sun näköiset että! Ja mä arvaan kuvan perusteella että postimies tuo epilaattorin. ;) (Anteeksi, en tiedä mikä mua vaivaa.. Liian levoton olo. :))

 2. Jenna says:

  Äää, mä oon tasaisin väliajoin metsästellyt noita pitkin nettikauppoja, mutta aina ne on ollut “out of stock”. No, nyt en enää jaksa sitä touhua, joten olkoon. :D
  On mulla sentään kivat punaiset nyörisaappaat joka tapauksessa, vaikka nuo olisivat ehkä inan enemmän kaupunkikävelyihin sopivat. ;)

  1. Rhia says:

   Nina – Ensin en tiennny että tykkäänkö noista vai en, mut sitten aloinkin tykätä ja silloin ne oli jokapaikasta loppu. Joo, epilaattori on tulossa ;) PS. Toisinaan on hyvä että on levoton olo

   Jenna – Jos vielä kiinnostaa niin ystävä tilasi mulle ja itselleen Melissat Yooxista. Siellä oli paljo muitakin malleja.

 3. Bemary says:

  Noi on mahottoman söpöt, muuta en osaa sanoa! :)

 4. Ilona says:

  Oi sulle tulee punaiset, ihanaa :)
  Toivottavasti koko on sulle sopiva, kun itselläni oli niitä mitoitusongelmia.

  Ja oops, tästä juuri muistinkin että lopulta se Topshopin palautusraha jäi minulta saamatta kun sähläsin shekin ja muiden juttujen kanssa eli mun kengille tulikin sitten aika paljon hintaa…

  1. Rhia says:

   Bemary – Onhan ne söpöt, ja vähän vintage-henkiset mikä ei ole paha juttu ollenkaan.

   Ilona – Juu, punaiset tulee, aattelin että jotain piristystä ankeaan syksyyn tuolla värillä. Pitikin sulle laittamani viestiä että kiitos avusta kokomitoituksen suhteen. Tilasin koon 40, toivotaan että se sopii kun normaalisti kokoni on 39. Ja toivon myös että ne sopivat jalkaan noin muuten. Jännästi toiset sanoo että ovat mukavat jalassa ja toisten mielestä epämukavat, mutta niinhän ne kaikki kengät. Harmi että sulla meni se homma noin tyhmästi sitten :/ Huomasin muuten että näistäkin on kopioita jo liikkeellä, ainakin eBayssä näytti olevan jotain muuten samannäköisiä mutta erilaiset värivaihtoehdot ja hinta huomattavasti edullisempi.

 5. Tiinaliina says:

  Ashantit! <3
  Oon kytsinyt noita ikuisuuden kun mun kokoiset on olleet huutiksessa, mutta ei harmillisesti ole ollut kukkarossa kuin eräs Matti :/
  Ja nyt syksyn tullen niitä ei enää ole sielä näkyny, buhuuu! (Matti tosin asuu vieläkin samassa osoitteessa..)

 6. Tiinaliina says:

  Piti vielä sanomani, että minäki oon kauheen myöhäisherännäinen kaiken ihanan suhteen aina.. (Tahtoo Marimekon pisaroi-mekon&huivin!!!)
  Ja kaikkea :DD

  1. Rhia says:

   Tiinaliina – on se Matti ilkeä mies kun kiusaa tuolla lailla :D mä oon aika laiska kyttimään mitään huutokauppoja niin tilattiin sitten ihan tavallisesta nettikaupasta.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.