Startrekking across Turku

Huh mikä meno! Huh mitkä kekkerit! Huh mikä viikonloppu. Isännällä ja minulla hulabaloo senkuin jatkuu. Kiireinen kesä on kääntynyt kiireiseksi syksyksi ja meistä kotona viihtyvistä nörteistä on kuoriutunut partynörttejä. Hämmästyttävää! Perjantain trekkailimme Vegasissa. Lauantaina kävin ehkä maailman cooleimmassa tatskapaikassa ja illalla tapasin erään hurmaavan leidin. Oli myös ihana tavata vanhoja tuttuja ja tavata uusia kivoja ihmisiä. Katsotaan vähän makupaloja…

IN ENGLISH
What a party! What a weekend! Me and my hubby have the busiest time. Busy summer has turned into busy autumn. Home-loving, home-staying geeks have turned into partying geeks. Amazing! On friday we were trekking in night club Vegas. On saturday I went to the worlds coolest tattoo parlour and in the evening I met one very charming lady. It was also lovely to meet old friends and get new ones. Let’s see some bits from the weekend…

 
“T.T.Tassel to the Enterprise, Enterprise come in..”

 
“Come in T.T. Tassel, this is Enterprise..”

Turku Burlesque & Drag Spectacular 2012 in Vegas


All biological woman, our hostess Lamey Crackhouse


Kitty Litter She-bobbin


Something went wrong while Kiki Hawaiji was shopping


Artist formally known as Fancy Chance and Trixie Malicious
More photos will be added later to Burlesque Finland.

The coolest tattoo parlour in the world:
Turku Tattoo Parlour


Granny Hilda in her coffin


En ole koskaan nähnyt tuollaista paikkaa livenä. Täytettyjä eläimiä,
luurankoja,
outoja esineitä, värejä, kultaa, romantiikkaa.
Rakastuin ensisilmäyksellä!  Sitäpaitsi, Tuta ja Sammy ovat
huikeita tatuointitaiteilijoita! TTP on seuraava osoite heti
kun saan säästettyä rahaa tatuointini jatkamiseen. /


I’ve never seen a place like that. Taxidermy, skeletons,
curiosities,
colours, gold, romance. I fell in love in
a heartbeat! Besides, Tuta & Sammy are awesome
tattoo artists. TTP will be the place to visit as soon as
I manage to save some money to continue my tattoo.


Trixie Malicious and me, after her workshop.
Isn’t she just a darling!


Trixie teki meille pienet muffinssit workshopin jälkeen.
Pinkit sokerirakeet ovat kuin glitteriä! /

Trixie made us little cupcakes after the workshop
Pink sugar on top is like glitter!

13 Comments

 1. you look totally awesome in your Trek uniform! I would be very happy if my house looked like that tattoo parlour.

 2. superheidi says:

  Darn, you rock that 60s trekkie look!

 3. Desiree says:

  That is one super fabulous weekend!!! I LOVE your 60s hair so much and the tattoo parlour is simply amazing!! I love the framed photos on the wall and the friend in the coffin is adorable:). I think I would have to get me some serious ink done just so I could visit the parlour regularly:) xo

  1. Rhia says:

   Thorne Garnet – Thank you ;) If I understood correctly, some of the stuff, like that stuffed rabbit, have been in their house before they opened this place. They also have large display-window and they change the display arrangement in that regularly.

   superheidi
   – Thank you, I’m really happy how that turned out. I was also wearing long black boots which don’t show here. The TOS Communicator application for our phones was the most hilarious thing to have. We had so much fun playing with it.

   Desiree
   – Indeed it was super fabulous! I did have some trouble with the hair to get it done. I stuffed ball of black tulle inside the beehive bouffant to make it that big and we almost ended up being late for the burlesque party because it was such a pain in the bum to cover the tulle with my hair. But I did it and it truly rocked!
   Photos in the tattoo parlour had fun and eery pictures in them. There were picture arrangements on every wall. In one corner there was Mexican style day-of-the-dead altar with little statues and pictures of saints. That skeleton in the coffin really was rather unusual thing to see :D Creepy and interesting at the same time.

 4. biloba says:

  Olen se tyyppi, joka klikkaa melkein joka postauksessa “like this post”, mutta Star Trek -asusi on niin uskomaton kampauksineen, että pakko sanoa ääneen: Like this post a lot! Loistava kuva. Oletko tehnyt uniformun paidan itse?

 5. Ulrika says:

  Hehee, mitkä asut! Sinä se kyllä osaat panostaa teemapukeutumiseen! Kivoja kuvia, varmasti ollut mainio viikonloppu :)

  1. Rhia says:

   biloba – Kiva kun uskaltauduit jättämään viestiäkin :D ja edelleen saa myös klikkailla tykkäystä. Sininen paita löytyi sattumalta kirppiseltä, lisäsin siihen itse vain mustan kauluksen (poistin alkuperäisen pikeekauluksen), rintamerkin ja hihoihin kultanauhaa. Punaista mekkoa ei löytynyt valmiina joten tein sen kokonaan itse. Malli ei ole ihan identtinen kopio sarjan alkuperäisestä mekosta sillä mulla ei ollut aikaa alkaa säätämään kaavojen kanssa, tein siis vain ihan perus trikoomekon kaavalla suoran mekon jossa oli vain rintamuotolaskokset. Pääntie olisi mekossa voinut olla hieman avarampi, mutta muuten onnistui tosi hyvin.

   Ulrika – Kiitos :D musta on kiva panostaa ja tällä kertaa isännällekin saatiin teemaan sopiva asu suht pienellä vaivalla. En tiedä miten moni loppujen lopuksi oli bileisiin panostanut juuri Star Trek-teemalla, mutta emme ainakaan kovin montaa uniformua bonganneet. Nyt tietysti toivotaan että tulisi muitakin Star Trek-aiheisia bileitä että näille asuille tulisi enemmänkin käyttöä. Ja viikonloppu tosiaan oli mainio, harmi vaan että emme voineet jäädä sunnuntaiksi, silloin olisi ollut tarjolla ilmainen Bettie Page-leffanäytös ja brunssi.

 6. RautaNeito says:

  Mäkin haluan Trekkiepartyihin! Täällä susirajalla vaan ei taida muita Trekkieitä olla kuin minä ja poika :/

  1. Rhia says:

   RautaNeito – No eivät nämäkään nyt ihan varsinaiset Trekkiebileet olleet, mutta olipahan loistava tilaisuus hommata vihdoin trekkie-uniformu. Ehkä te voitte pojan kanssa järjestää jotkut privaatti-trekkiebileet :D

 7. RautaNeito says:

  Meillä on privaattitrekkeilyä pari kertaa kuukaudessa aina kun mies on pelaamassa. Silloin siis pidetään Star Trek-iltoja. Mut ne ei taida ihan olla sama juttu… No jospa ensi viikolla saataisiin liput Klingon bileisiin Lontoossa :)

  1. Rhia says:

   RautaNeito – voihan sitä yrittää etsiä niitä muita paikallisia trekkereitä vaikka jostakin harrastajafoorumilta :D Ja sitten alkaa itse järkätä niitä bileitä myös. Sillä konstilla me ryhdyimme Tampereella järjestämään vintage-aiheisia tapahtumia ja tapaamisia kun ei niitä kukaan meille järjestänyt valmiiksi. Mutta ehkä se Lontoon-reisu nyt riittää teille hetkeksi :D

 8. RautaNeito says:

  Juu ja voi olla, että mitkään bileet ei tunnu miltään niiden jälkeen… olettaen siis, että saadaan ne liput. Vielä en etukäteen varannut, kun en mistään löytänyt tietoa, pääseekö niihin alaikäisetkin. Poikaa kun en viitsi ovensuuhunkaan jättää jos on K-18 kekkerit.

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Haha, totta. Jos on ollut yksissä tosi huikeissa bileissä niin ehkä muut ei sen jälkeen tunnu sitten miltään. Toivotaan että pääsette bileisiin ja vaikka ette pääsiskään niin toivottavasti matka on kuitenkin ikimuistoinen.

Comments are closed.