King Gustav & Captain Kirk

Tiesittekö että Tampereen kaupungin perusti Kuningas Kustaa III? En minäkään, aukko sivistyksessä siis. Lauantaina 29.9 Tampereella vietetään Kuninkaan päivää Tampereen perustamisen kunniaksi. Keskustorille on järjestetty ohjelmaa jonka suosittelen ehdottomasti katsastamaan sillä sieltä löytyy mm. miekkailukoulua lapsille, tanssiesitystä, muskettiäkseerausta kunnialaukauksineen ja 1700-luvun muotinäytöstä. Päivän koko ohjelma ja muut tiedot löytyvät täältä (KLIK!)

Itse olen harmittavasti estynyt osallistumasta sillä olemme isännän kanssa sen sijaan tutustumassa Suomen Turkuun ja paikalliseen tasselinpyöritykseen koko viikonlopun. Jos siis oletkin perjantaina sattumoisin Turun suunnalla, kannattaa suunnata kohti Vegasia. Burlesque & Drag Spectacular-klubille on saapunut kotimaisten burleski-tähtien lisäksi ulkomaanvahvistuksia Englannista saakka. Iltaa jatketaan oletettavasti pikkutunneille Fiona Timantin tahdittamana, Kapteeni Kirkin & kumppaneiden hengessä. Minä ja isäntä siis mukana kinkereillä, teemaan sopivasti puettuna tietenkin, saa tulla moikkaamaan!

IN ENGLISH
Did you knew the town of Tampere was founded by King Gustav III? Me neither, hole in my education obviously. On saturday 29.9 Tampere celebrates the founding day by organizing The King’s day. There is plenty to see in Main Marketplace so I recommend to check it. You can find sword fighting school for kids, dance show, musketeer show and 1700 fashion show, to name few. You can find the program and other info here, in finnish though.

I’m unfortunately not able to go, because me and my hubby will be in Turku, checking out the local burlesque stuff for the whole weekend. So if you happen to be in Turku, you should definitely come to Vegas. Burlesque & Drag Spectacular will bring guests from UK, to perform with the finnish starts. No doubt the evening will continue almost till the morning with dj Fiona Timantti, in the spirit of Captain Kirk and company. Me and hubby will be dressed accordingly, come and greet us!


Tällästä nähdään päällä perjantaina /
This is what me and hubby will be wearing on friday