Surprising yourself

Mä olen aina luullut että en voisi innostua kamalasti dirndl- ja tirolilais puvuista. No mitäpä sitten yllätin itseni tekemästä tänään? Pengoin UFF:n vitosen päivillä niiden tiroli-vaatteiden rekkiä ja ostin tämän. Koska väri oli kiva ja se istui hienosti. Ja se näyttääkin kivalle. Nyt pitää hommata essu.

IN ENGLISH
I have always thought I could not get very excited about dirndl or tirol costumes. Well, what did I caught myself doing today? On the Everything for 5€-day, I was going through the tirol outfit rack in local UFF charity shop, and bought this. Because the colour is lovely and it fits perfectly. And looks nice too. Now I have to find myself an apron.


Söpö ja lämmin: tykkään /
Cute and warm: me likes


Ja niin näköjään tykkää Takukin… /
And apparently so does Taku The Cat…


A LOT!


And more!

3 Comments

  1. awe, your kitty loves that dress! It must smell nice. How nice that it still had it’s belt

  2. Voi ei kun tuli kissanikävä. Snif. Kirpparillakin pitäisi selvästi useammin ehtiä käymään. Kiva mekko! :)

    1. Rhia says:

      Thorne Garnet – Yes she certainly does love it. She just couldn’t stop sniffing it, while hanging from my jeans. I don’t think this dress is very old, even though it has vintage style design. I think most dirndl and tirol outfits have certain vintage feeling. The newer the dress the more chance there is that belt is still attached :D

      Magdalena Hai – Takun mielestä tuo mekko tuoksui tosi vastustamattomalle. Se roikkui kynsillään mun farkuista ja nuuhki tuota helmaa. Ei ole itsekään hirveästi tullut kirppiksiä kierreltyä. Mutta tuo Uff on tuossa niin lähellä ja suorastaan kauppareisun varrella (samassa liikekeskuksessa siis kuin meidän lähikauppa) että siellä tulee poikettua monesti kauppareisun yhteydessä. Minustakin mekko on varsin kiva.

Comments are closed.