Melting styles

Lomasta on kolme viikkoa. Tässä täytyy nyt olla joku virhe mutta musta tuntuu ihan sille kuin en olisi lomalla ollutkaan! Järkyttävää vai mitä. Siksi postaukset blogissakin ovat olleet varsin harvinaista herkkua. Ei kai se kaamosmasennus nyt vielä iskenyt kun kaamoskaan ei ole vielä alkanut? Yritän silti järjestää aikaa vähän bloggaamisellekin. Tänään teki mieli pitkästä aikaa ottaa vähän asukuvia. Nyt onkin sellainen itselleni epätyypillinen tyylien kasautuma että tästä inspiraatiosta on syyttäminen vain ja ainoastaan tyylien monitaituria Desireetä. Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon taas: Tuo nainen on hämmästyttävä! Hän saa minkä tahansa näyttämään upealta. Ja kun sanon minkä tahansa, minä todella tarkoitan minkä tahansa. Hämmästyn sitä joka ikinen kerta: kultaa, kimallusta, kasoittain koruja ja värien juhlaa. Tuosta elämänilosta voimme kaikki ottaa oppia!

IN ENGLISH
It’s been three weeks since the holiday ended. There must be an error here, but it feels like I never even had any holiday! Shocking isn’t it. That’s why there hasn’t been too much activity here in the blog. I don’t suppose the winter depression has hit me already, even the winter hasn’t arrived yet. But I’m trying to arrange some time for blogging. Today I felt like taking some outfit photos for a change. This outfit is a melting pot of styles, very a-typical for me. You can blame the one and only style magician Desiree for this inspiration. I have said it before and I say it again: She is amazing! She can make anything look gorgeous. And when I say anything, I really mean anything. I’m amazed by it every time: gold, glitter, piles and piles of jewellery and explosions of colour. All of us could learn something from that joy of life she has!


Tyylien kasauma:
Huivi & kampaus: 50-luvun inspiraatio
Pitsipusero ja rintakoru: 1910-luvun inspiraatio
Farkut: bootcut-lahje 2000-luvun alun tyyliin
Tekoturkistakki: moderni mutta vintage-tyyliin vajaamittaiset hihat
Pitkät käsineet: vintage-tyyliset mutta modernit
Kengät: modernit

Style melting pot:
Scarf & do: 50’s style inspiration
Lace blouse & brooch: 1910’s style inspiration
Jeans: bootcut early 2000’s style
Faux fur jacket: modern, vintage style cropped sleeves
Long gloves: modern but vintage style
Shoes: modern

4 Comments

 1. strilla says:

  Ooh lala! Looking good. :)

 2. Gabriell says:

  Olet kaunis. :>

 3. Hehkuvainen says:

  Taas se on todistettu: farkkujen kanssa sopii mikä tahansa yläosa. :) Loma haihtuu kyllä kropasta ja mielestä aivan liian nopeasti. Jos joskus keksit miten sen voisi estää, kerro toki minullekin!

  1. Rhia says:

   strilla – :D kiitos!

   Gabriell
   – niinhän ne väittää :D kiitos!

   Hehkuvainen
   – Niinpä kai :D tämä yhdistelmä ei ole kuitenkaan ihan täysin omaa keksintöäni. Muotilehdissä olen joskus nähnyt sekä mallien että julkkisten päällä vastaavia komboja joissa romanttinen vanhantyylinen pusero on yhdistetty farkkuihin. Nämä ovat molemmat itse tekemiäni. Farkut puen yleensä kun olen tosi laiska enkä jaksa kaivella sukkahousuja kaapista ja puseron halusin pukea koska en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan.
   Ja joo, en tajua!? Mun pitäisi olla tarmoa täynnä mutta työt tympii melkein enemmän kuin ennen lomaa… No ehkä tää tästä helpottaa jossain kohtaa.

Comments are closed.