EBEW: Back to comfy & relaxed

Hyvät naiset ja herrat, minulla on ilo ilmoittaa että olemme jälleen palanneet asukuvien eliittiin: noihin kännykameralla peilin kautta otettuihin mestariteoksiin. Muutenkin olen vähän jäljessä aikataulusta sillä useampi postaus odottaa viimeistelyä mutta kun aika ei tahdo riittää ihan kaikkeen. Noh, tässä kuitenkin tämänkuinen EBEW-haaste Back to school. Jos olisin koulussa niin ehkä olisin pukeutunut sinne näin. Mahdollisimman mukavasti ja rennosti, arkiseen aherrukseen palaaminen nimittäin vaatii vastapainoksi mukavia vaatteita.

IN ENGLISH
Ladies and gentlemen, I have the pleasure to announce you that we are back to the elite of outfit photos: masterpieces, taken with mobile phone camera via mirror. I’m also a bit behind of my schedule, there’s couple posts just waiting for the last finishing touch. My time just seems to be pretty short these days. Anyways, here’s this months EBEW-challenge Back to school. If I’d be back to school, this is perhaps the style I’d be wearing. As comfortable and relaxed as possible. Because return back to busy schedules requires something comfy to wear.

Back To School | Everybody, Everywear


Suosikkitakkini viileisiin keleihin /
My favourite coat for cooling weather


Neulemekko ja sihteerikköpusero toimivat hyvin yhteen /
Knit dress and secretary shirt work well together


Neukkuhiiri jonka ostin Tallinnasta /
Little Soviet mouse I bought from Tallinn

4 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Onpa mukavan näköinen neulemekko! Juuri tuollaisen haluaisin syksyyn :).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos, tämäkin on löytö kirpputorilta, kuten suuri osa vaatteistani. Hinta taisi olla peräti kolme euroa…

 2. satugee says:

  ihana hiiri. mä oon aika hulluna noihin neuvostoaikaisiin koristejuttuihin.

  1. Rhia says:

   satugee – Varsin söpönen juu. Tämä on hommattu neuvostonäyttelystä. Jos nyt se hieno kommunismiaate ei ihan toiminutkaan ajatellulla tavalla niin tyylikäs kuvamaailma niillä oli silloin neuvosto-aikaan. Tyylikkäitähän ne propagandajulisteet olivat ja muukin kuvasto varsin nättiä ja söpöistä. Ehkä se oli sitten jonkinlaista hyvitystä siihen ankeaan elämään.

Comments are closed.