2008-2011 Tyylitiivistys / Style recap of 2008-2011

on

Muoti- ja tyyliblogeissa on pyörinyt haaste jossa vuonna 2007 bloggauksen aloittaneet tiivistävät kuluneiden vuosien tyylinsä yhteen postaukseen. Itse aloitin vasta vuonna 2008, mutta päätin pistää haasteen eteenpäin koska suurin osa lukijoistani ei varmaankaan ole roikkunut mukana ihan alusta asti. Kaikki jotka ovat bloganneet kauemmin kuin kaksi vuotta voivat nyt ottaa tämän haasteen tehtäväkseen.

Tyylini ja kulutustottumukseni ovat näiden neljän vuoden aikana muuttuneet. Tyyli on lähtenyt kulkemaan enemmän vintagen suuntaan ja sitä myöden kulutus on vähentynyt kun kauppojen tarjonta ei enää miellytäkään silmää yhtälailla kuin ennen. Kuluneen vuoden olen myös yrittänyt tyhjennellä keskeneräisten tuunausten kompostikasaa ja se on onnistunutkin kohtalaisen hyvin.

Parisen viikkoa sitten tajusin olevani jännittävässä tilanteessa. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen etten varsinaisesti tarvitse mitään uutta. En koe pakottavaa tarvetta lähteä vaateostoksille eivätkä kengätkään ole enää aivan yhtä pakonomaista ostettavaa kuin ennen jolloin tein vähintään yhden kenkäostoksen kuussa. Kaapissa on vaatteita joilla pärjään, kenkiä on enemmän kuin tarpeeksi ja asusteissakin on reilusti valinnanvaraa. Hankintalistalla on silti vielä vedenkestävät talvikengät, polvenlämmittimet (työn alla), vintage-henkinen neule, polvipituiset villasukat (työn alla) ja silkkinen alusmekko (työn alla). En kuitenkaan koe näitäkään täysin pakollisiksi hankinnnoiksi sillä olen pärjännyt tähänkin asti ilman, ne tekisivät kuitenkin talvestani helpomman (paitsi silkkialusmekko jota ajattelin pääasiassa kesäkäyttöön). Ainainen ongelmani on että kesävaatteita tulee tehtyä ja hankittua reilusti, mutta talvivaatteissa ja -kengissä on tavallaan aina vähän vajausta. Mutta mennäänpä sitten siihen kuvalliseen antiin. Varoitus lienee paikallaan: kuvia on järjetön määrä!

IN ENGLISH
In fashion and style blogs there has beencircling this meme where everyone who started blogging in 2007 recap their style during past years. I started blogging in 2008 but I decided to make this recap since most of you readers probably haven’t been following me all this time. All who have been blogging more than two years can now copy this meme for themselves.

My style and consuming habbits have changed a lot during these four years. Personal style has started to slide towards vintage more and more. I do less shopping because most of the stuff what shops offer doesn’t really appeal to me anymore. Past year I have tried to minimize my unfinished revamps-pile and been progressing rather well.

Couple weeks ago I realize I’m in exciting situation. First time in my life I feel that I don’t need to buy anything. I don’t feel that I need to go clothing shopping and even shoes aren’t such a fixation for me anymore. In the old times I “had” to buy atleast one pair per month. My closet is full of clothes I manage with, I got more than plentyfull of shoes and loads of other accessories. However there are few items on my shopping list: watertight winter shoes, knee warmers (in the making), vintage-style cardi or blouse, knee length wool socks (in the making) and silk slip (in the making). Despite of these I don’t feel these items are mandatory since I have been able to manage without. Even so, they would make my winter more comfortable (except silk slip which I’m planning on using mainly in the summer). My ongoing problem is that I make and purchase summer clothes more than enough, but winter clothes and shoes are always neglected in my to-do-list/to-buy-list. But without further ado, let’s have a look at them photos. Warning might be reasonable: there is insane amount of photos!

2008

Näitä kuvia katsoessa hämmentävintä on huomata että suurin osa kuvien
vaatteista on edelleen käytössä. Kuvien asuista vain noin 5 vaatetta on joutunut
vasaran alle ja myyty kirppiksellä eteenpäin. Muutama vaate on hautautunut kellarin
uumeniin ja kansallispuvun pusero on äidillä lainassa. Kolmannen kuvan itse tehty
käsilaukku on eläkkeellä koska on jo niin kulunut. Tyyliä voisi kuvailla ehkä tavikseksi.

When looking at these photos it’s rather amazing to notice that most of these
clothes are still in use. Only about 5 of these clothes have been sold on
flea market. Couple of them are buried in the basement storage boxes and
national costume blouse is at mums. Selfmade handbag in photo three is retired
because it is pretty worn out now. Style can be described as ordinary.


Bile-asu, ompas outo tukka. / Party outfit
and awkward hairdo


Työvaatetusta. Olin töissä hääpukuliikkeessä /
Work outfit. I used to work at wedding shop


Kansallispuvun pusero sopi hyvin arkivaatteeksi. /
Blouse from my national costume works fine with everyday outfit.

2009

Asukuvien määrä lisääntyi blogissa ja tyyli alkoi kulkea enemmän naisellisiin juttuihin.
Farkut jäivät jo vähän vähemmälle, hameita ilmaantui enemmän.
Baskeritkin olivat jo mukana kuvioissa. Vintage alkoi puskea päälle.
Ja hei, huomatkaa kirkkaanpunainen huulipuna joka edellisen vuoden kuvista puuttuu.

Amount of outfit photos incresed in the blog. My style took the route towards more
feminine stuff. Less jeans, more skirts. Berets made their way to my life.
I got more and more interested in vintage.
And hey, notice bright red
lipstick which photos from previous year are lacking.


Rusetti on ehkä vähän liikaa, vai mitä… /
Going a bit overboard with the bow don’t you think…


Maalla lörttöilyä / Going pretty lazy on the country side


Konserttiin menossa / Going to a concert

Ystävän häissä jo selkeästi vintage-vaikutteinen
itse tehty juhlapuku ja lempikengät. /
At my friends wedding clearly vintage inspired
selfmade outfit and my favourite shoes.


Aamutakista tehty jakku / Fancy jacket made of vintage home coat

2010

Oikeastaan juuri vuonna 2010 aloin pukeutua enemmän vintageen.
Huomaatte että aiempien vuosien kuvissa näkyneet vaatteet ilmestyvät

uudelleen ja uudelleen. Ja sehän on vain hyvä, kerskakulutukseni on siis
vähenemään päin. Mekot vaatekaapissani sen sijaan lähtivät lisääntymään
päin, kuten näette. Ja keksin bileisiin ja tapahtumiin uuden
pukeutumismoton: more is more.

Actually it was 2010 when I started wearing more and more vintage.
You notice from the photos that same clothes from earlier years show up
over and over again. And that is good thing, my consuming is getting
more reasonable. However, dresses in my wardrobe are multiplying
as you can see.
And I got new dress up-motto for
parties and events: more is more.


Pappahousujen tuleminen. Housut olivat varastossa vuosia koska olivat
liian lyhyet ja tiukat. 2010 sain vihdoin korjattua ne istuviksi ja käyttöön. /
Grandpa trousers came. Trousers were in my storage for years because they
were too short and tight. In 2010 I finally managed to fix them for use.


80-luvun teemabileet: Alexis Carrington /
80’s theme party: Alexis Carrington


Yksi lempparimekoistani valmistui parahiksi kesän alkuun. /
One of my favourite dresses was finished right at the beginning of the summer.


Vintage-tapahtumassa: 80-luvun mekko muuttui 20-luvun kaunokaiseksi. /
In vintage event: 80’s dress turned into 20’s style beauty.


Arkivaatteesta bileasuksi lainatun korsetin avulla. /
From everyday wear into party outfit with borrowed corset.


Burleski-bileissä / Outfit for burlesque party


Talvisempi lempimekkoni vuonna 2010 /
Warmer favourite dress from the year 2010.

2011

Nyt kun eletään vielä muutama viikko vuotta 2011 en esittele tässä koko vuoden
tyyliäni vaan valitsen vain pari suosikkiasuani. Kuten huomaatte,
käytän nykyään lähes pelkästään mekkoja ja hameita. Suosikkihousuni,
ne pappa-sellaiset ovat jalassa silloin kun tarvitaan lämpöä ja kodikkuutta. /
Living the year 2011 couple more weeks I’m only showing you couple of my
favourite outfits from past months. As you can see, I mostly wear skirts and
dresses now. My favourite trousers, grandpa-ones, I’m wearing when I require
extra warmth and cozyness.


Hame jonka tein 2008 edelleen käytössä, kenkien
kanssa jotka näkyvät myös 2008 kuvissa. /
Skirt that I made in 2008 still in use, with shoes from the 2008 photos.


Vuoden 2008 kuvissa esiintynyt hamekin edelleen käytössä.
Tein tämän ehkä joskus vuonna 2004. Puseron ompelin kuluneena kesänä. /
Skirt from the year 2008 photos still in use.
I made this around 2004. Blouse I made in summer 2011.

Ja nyt, kaikki halukkaat saavat kommentoida tyyliäni, sen muutosta
vuosien aikana, suosikki-asuja, mitä ikinä keksittekin. Itse koen että
tyylini on vihdoin loksahtamassa kohdilleen ja saan olla oma itseni,
välillä ihan tavallinen mutta useinmiten vähän räväkämpi.

And now, you are welcome to comment my style, it’s developement
during the year, your favourite outfits, what ever comes to your mind.
I feel that finally my style is snapping to it’s correct place. I feel
comfortable what I wear and feel myself, sometimes just plain
ordinary but most of time a bit more lavishing.

16 Comments Add yours

 1. Sanski says:

  Ihana postaus :) Sulla on kyllä selkeästi asusteiden käyttö hallussa – toisin kuin eräillä… :/

 2. Ti says:

  Hei tosi kiva kuvakavalkadi! :)

  Suosikkini on 2009 ystäväsi häissä ollut kaksiosainen asu. Venepääntie, 3/4 -hihat ja kellohelma ovat pettämätön yhdistelmä. Olet kuvassa kaunis kaikin puolin. Tummat hiukset sopivat sinulle ja varsinkin lyhyt polkkatukka. Siitä päästäänkin toiseen suosikkikuvaan: 2010 Asu on täydellinen: musta paljettipusero, helmet, hame, valkoiset pitsihansikkaat ja mustat kengät -unohtamatta hiuskoristetta. Iloinen kuva. Ilmeesi on mahtava!

  1. Rhia says:

   Sanski – Kiitän :D aijaa, no sehän on hyvä jos oot sitä mieltä. Itsestä usein tuntuu että en osaa asusteita ollenkaan, kun niitä on kaapit pullollaan ja usein ne myös sinne jäävät. Mutta ainakin yritän.

   Ti – Kiitos! Itsekin pidän kovasti siitä sinikultaisesta juhlapuvusta, käyttöä vain ei hirveän usein sille löydy kun on niin juhlava. Puvun lämmikkeenä oli vielä musta marabou-untuvainen keeppi joka ei nyt tuossa kuvassa ole mukana mutta löytyy vuoden 2009 postauksesta. Olen tehnyt samalla kaavalla toisenkin topin, mustasta villakankaasta, mutta se ei nyt näihin kuviin päässyt vaikka onkin yksi lemppareista, alkaa vain olla sen verran kulunut että en raaski usein pitää. Asukuvia oli niin paljon ettei millään voinut ihan kaikkia postata samaan juttuun. Tummassa tukassa olen viihtynyt jo vuodesta 2000 lähtien, punaisia raitoja tosin pulpahtelee silloin tällöin (ja tietenkin tätä nykyistä punaista tukkaa lukuunottamatta).
   Mustan 20-luku henkisen asun paljettitoppi löytyy myöskin tuosta edellisestä postauksesta jossa se on harmaiden housujen parina. Samoin asun musta hame löytyy useammastakin kuvasta tässä koonti-postauksessa. Se on yksi lempparihameitani ja siinä on käytetty osittain samaa kangasta kuin jo edellä mainitussa mustassa venepääntietopissa. Asun kuvaussessio meni kokonaisuudessaan vähän pelleilyksi, varmaankin helle sekoitti pääni. Kyseisten juhlien jälkeen nimittäin jouduin ensiapuun nesteytykseen helteen vuoksi :D Näitä sattuu, mutta asu oli tosiaan ihana.

 3. Ti says:

  Tuo paljettitoppi omaa monet kasvot. Kääk tuo poppanahame! Et kuule usko, että nautin näitä sun tekemiäsi vaatteita katsellessa, sillä mikään ei ole niin hienoa kuin ammattitaitoinen työnjälki. Pidän työstetyistä malleista ja ne pikku jipot, joita asuissasi on, ovat kertakaikkisesti mannaa silmilleni. Itselläni on jäänyt ompelut taakse – tein ennen tilaustöitä sun muita juttuja ja ompelin itselleni kaikenlaista (ja välillä kaiken), mutta nykyään -hävettää myöntää- hätäisesti kursin kokoon lapselle jotain nopeaa. Kipinä on hävinnyt. Onneksi näistä sinun postauksistasi saan jotain siitä menneestä glamourista ja tekemisen ilosta takaisin.

  1. Rhia says:

   Ti – Poppanahame on vielä hieman kesken vaikka se on jo päälläkin nähty :D viimeistelyä vaille vain, tosin ei mulla ole ollut oikein tilaisuuksiakaan mihin sen pukisin. Laskin että näistä kuvista löytyy n. 23 itsetehtyä vaatetta, asusteita lukuunottamatta. Niitäkin kuvissa on useita. Ja monet lempparit esiintyvät kuvissa useammin kuin kerran. Sehän on ihan ymmärrettävää että elämäntilanteet muuttuu eikä aina voi olla kaikissa asioissa yhtä aktiivinen. Mulla oli valmistumisen jälkeen reilun vuoden tauko että en pystynyt ompelemaan yhtään mitään. Mutta se into sitten jossain vaiheessa palasi, nykyään en juuri osta kaupasta vaatteita. Ne mitä en tee itse, hankin kirppiksiltä ja tuunailen. On mulla nykyäänkin kausia että ei huvita tehdä mitään ompelua, mutta aina se palautuu jossain vaiheessa. Tosin mulla ei ole lapsia jotka tietty monilla vie sen oman ajan aika vähiin, ettei ehkä jaksa eikä pystykään keskittymään ompeluihin. Mutta sehän olisi aivan parasta jos mun ompelukset palauttaisi ompelukipinän muillekin!

 4. Hauska postaus! Itse kun olen löytänyt blogiisi vasta tämän vuoden aikana, niin oli kiva nähdä tyylin kehitystä tähän asti. 20-luvun inspiroima tyyli sopii sulle kyllä aivan loistavasti. Ja ei, rusetti ei ollut liikaa! Kaularusetit on ihania! (nimim. harkitsee puvustonsa täydentämistä parilla rusetilla) :)

 5. superheidi says:

  That’s a large, fun and versatile collection! I must say, you sure do a great Alexis. :)

 6. Elise says:

  Tämä postaus oli kuin minun kynästäni, sillä tunnen omalla kohdallani käyneen samalla tavalla monessakin suhteessa! Farkkuja yritin käyttää nuorena, mutta lopulta luovuin niistä inhottavan epämukavina. Ja sitten tuo kerskakulutus, jösses, olen niin samaa mieltä. Mäkin käytän edelleen samoja vaatteita kuin olen käyttänyt viimeiset viitisen vuotta, eikä kyllä näillä vaatekaapeilla ole mitään tarvettakaan lisäkoltuille, eikä ainakaan uusille sellaisille.

  Sulla on ihanan nostalginen tyyli. Niin, ja kaiken lisäksi osaat ommella! Osaisinpa minäkin. Mutta harjoittelen :) Sun postaukset antaa aina pirteää inspistä!

  P.S. Taisin ostaa 2008 häämekkoni tuosta liikkeestä, jossa olet ollut töissä. Tai sitten ne vain näyttävät aina samalta :D

  1. Rhia says:

   Magdalena Hai – Mä tykkään ehkä eniten juuri 20-luvun tyylistä. Ja tuolloin kun oli vielä musta polkkatukka niin se tyyli istui siihen kampaukseen mahtavasti. Nythän tää kuontalo on enempi ehkä 30-50-lukuun sopiva kun on vähän pidempi ja kihara. Ei se rusetti sillä hetkellä tuntunut olevan liikaa, mutta pisti silmään näitä kuvia valitessa. Nyt en ehkä enää tuota rusettia pistäisi kaulaan. Tosin se sama rusetti on ollut mulla joskus myös päässä :D

   superheidi – Thank you, I still have that Alexis-dress, but I haven’t been using it since. Shoulder decorations are attatched only with basting stitches so they come off easily. To my great joy I have to say some of those clothes have now gone forward to someone else. Like the beaded top and black trousers in very first photo. I am trying to turn my wardrobe into wellworking machine that will never fail me. There are still too many mismatch items there but from which I don’t bear to separate myself. Progress is ongoing.

   Elise – Kyllä mulla silti muutamat itsetehdyt farkut tuolla on, mutta käytän niitä yleensä tilanteissa joissa hame on epäkäytännöllinen ja kallisarvoiset pappahousut voisivat mennä pilalle (tai jos kaapissa ei ole muuta puhtaana ;). Mulla on aina aiemmin ollut pakonomainen tarve ostaa lisää lisää lisää vaatteita ja nyt olen helpottunut että se tarve on väistynyt. Toki mullakin vaatteet lisääntyy mutta yleensä kirppikseltä tai itse tehden. Eikä edes lähes joka kuukausi tule enää uutta kaapintäytettä kuten ennen. Kiitän kehuista! Olen ommellut ihan lapsesta asti joten kyllä sitä taitoa on ehtinyt tässä karttua. Mutta tiedän muutamia ompelun harrastajia jotka ovat aloittaneet aikuisena ja kehittyneet ihan valtavan hyviksi, treeniä sekin vain kaipaa (esim tuon linkkilistaltani löytyvän My happy sewing place’n Debi alkoi ommella vasta 2009) . Helpoista jutuista on hyvä aloittaa ja edetä sitten omaan tahtiin vähän vaativampiinkin juttuihin.
   Jos ostit pukusi Morsiusgalleriasta niin sittenpä olemme saattaneet jopa tavata :D Saanko udella millainen puku se oli?

   Hehkuvainen
   – Kiitän miljoonasti! Aika mukavuudenhaluiseksi minäkin olen ikää myöden tullut, mutta olen huomannut että aika monet mekot ovat itseasiassa mukavemmat päällä kuin farkut. Esim tuo yksi musta talvimekko (mummuni vanha) jonka alla käytän usein valkoista rimpsualushametta, on mitä mukavin vaate. Se on villakankaan ansiosta lämmin, mutta alle puen yleensä ohuen aluspaidan ettei villa kutita. Usein käytän alla myös silkkistä irtokaulusta koska villa ärsyttää kaulani ihoa. Sukkahousut ja alushamekerrokset tekevät vaatteesta entistä lämpimämmän ja toimii siis kovemmillakin pakkasilla. Mekko ei kiristä vaan istuu aika mukavasti päälle. Samoin kaikki kolme omatekoista trikoomekkoani (musta pitsiselkäinen, vaaleampi sininen kukallinen sekä tummansininen valkoraitainen) ovat erittäin mukavia käyttää. Asusteita lisäämällä ja vähentämällä kelpaavat hyvin lämpimillä ja vähän viileämmilläkin säillä. Tyyliä on mahdollista muokata myös asustein ja vaatekaappia voi muokata pikkuhiljaa, sitä mukaa kun vanhoista vaatteista aika jättää ;D tilalle sitten vastaava naisellisempi/klassisempi versio siitä pois heitettävästä. Sillä tavalla minunkin vaatekaappi on muotoutunut. T-paidat on vähitellen vaihtuneet noihin röyhelöisiin sifonkipuseroihin ja farkut hameisiin sitä mukaa kun ovat kuluneet puhki tai jääneet tyystin käyttämättä kaapin nurkkaan. Pyrin myymään käyttämättä jääneitä vaatteita kirppiksellä vähintään kerran vuodessa, ongelmana vain on se että ne ovat sen ikäisiä että eivät kelpaa vintageharrastajille joille ovat liian moderneja ja taas muotia seuraaville ne on liian vanhoja ;) Näistä kuvien vaatteista kauimmin olen varmaankin omistanut nuo pappahousut, olen ostanut ne kirppikseltä joskus noin 10-15 vuotta sitten, mutta olivat tosiaan vuosikausia kellarissa käyttämättömänä. Muut vaatteet ovat uudempia, mutta osa niistäkin kyllä vanhempia kuin tuo 2008.

 7. Hehkuvainen says:

  Naisellinen vintagetyyli pukee sinua loistavasti! Tai ehkä kuvista vain paistaa läpi se, että todella tunnet sen tyylin omaksesi. :) Olen hiukan kateellinen, sillä jotenkin haluaisin pukeutua klassisemmin/naisellisemmin/söpömmin, mutta penteles kun olen niin laiska ja mukavuudenhaluinen ettei oikein onnistu… Lisäksi vastustan ehdottoman jyrkästi kerskakulutusta – niinpä en todellakaan lähde uusimaan vaatekaappiani vain siksi että olisi hauskaa hommata uusia vaatteita. Käyttövaatteeni saattavat olla kymmenenkin vuotta vanhoja, suurimmalla osalla on ikää joka tapauksessa useampia vuosia.

  Lempparivaatteeni näistä on tuo ystäväsi häissä häikäissyt asu. Se on kerrassaan upea kokonaisuus.

 8. Elise says:

  Se oli Morsiusgalleria, jossa kävin. Sinut näin takahuoneessa (minulla on hyvä kasvomuisti, mutta en silloin vielä lukenut blogeja, eli osasin yhdistää vasta nyt), joten emme varsinaisesti ole tavanneet. Himoitsin kovasti erästä italialaista pukua, mutta se olisi pitänyt tilata ja hintakin oli 2000 euroa (huh!), mutta se olisi kyllä ollut täydellinen. Valitsin sitten kaksiosaisen luunvalkoisen puvun pitkällä laahuksella ja korsetilla. Levenevän hameen edessä oli poimuja ja helmassa pitsiä kurkkimassa, ja korsetissakin taisi olla pitsiä. En muista enää sen nimeä, ja kuvaukseni taitaa osua ehkä joka toiseen hääpukuun… Lisäksi halusin pitsiboleron, jota pienennettiin minulle aika monta numeroa, mutta en halunnut mennä kirkkoon olkapäät paljaina. Se oli yllättävän yksinkertainen asu (minulle), mutta hyvin tuli sillä tanssittua :)

  1. Rhia says:

   Elise – Hehe, silloin olin juuri vasta aloittelemassa blogin kirjoittamista ja esiinnyin alkuun kasvottomana, eli sen aikaisen blogin perusteella et varmaan olisi tunnistanutkaan, ellei sitten joidenkin vaatteiden tai kuvien taustan perusteella olisi käynyt ilmi. Otin jonkin verran asukuvia töissä kun siellä oli hienot isot peilit ja hyvä valaistus joiden avulla sai helposti aika hyviä kuvia. Olen hypistellyt niin monia hääpukuja että tuokin kuvailemasi puku vaikuttaa hirveän tutulta mutta sen verran on aikaa vierähtänyt että mitään ahaa-elämystä ei tässä kohtaa kyllä synny ;D

 9. Hehkuvainen says:

  Minulla oli joitakin vuosia sitten hamekausi, ja silloin kyllä opin sen, että hameet/mekot ovat keskimäärin mukavempia kuin housut. Eikä tosiaan kylmyyskään ole mikään ongelma: hameet ovat housuja lämpimämmät kun pistää vaan riittävästi kerroksia. Lähinnä mukavuudenhalu onkin ollut nyt oikeasti vain laiskuutta: olen jumiutunut yksiin supermukaviin housuihini (ei farkut), enkä jotenkin osaa ajatella ajautuvani hameisiin. En kertakaikkiaan jaksa miettiä pukeutumista. Aika pelottavaa O_o. Mutta ehkä se tästä. Niin kuin sanot, pikku hiljaa :).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Hehe, joo sorrun itsekin siihen laiskuuteen luvattoman usein kun asun samoissa vaatteissa viikon putkeen. Jotkut vaatteet vain ovat niin mukavia että aamuisin ei jaksa miettiä mitään muuta kuin nopsaan kiskaista päälle ne mukavimmat siitä tuolin päältä. Eikä aina tarvitse jaksaa miettiä vaatteita. Lukijathan eivät sitä koskaan näe, mutta kun aamuisin on aikainen herätys ja venyttää ylösnousua viimeiseen asti niin meikäläisestä ei kyllä useinkaan saa julkaisukelpoisia kuvia: tukka hapsottaa tai roikkuu, naama on läikikäs ilman meikkiä ja vaatteet ovat rypyssä kun niissä on asuttu taas edellinen viikko :D Joskus se vaan on semmoista, ei se ole niin vakavaa, toisena päivänä sitten taas panostetaan enemmän.

 10. Petriina says:

  Mahtava postaus ! Olen muiden kanssa samaa mieltä, tuo vintage-tyyli sopii sulle mielettömän hyvin. Ihania vaatekappaleita ja asuisteita :-)

  1. Rhia says:

   Petriina – Kiitos, jotenkin tuossa postausta kasatessa itsekin tajusi miten oma tyyli on muuttunut. Siitäkin huolimatta että suuri osa vaatteista on niitä samoja kuin bloggaamisen alussakin.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.