Ammattitasoista poseerausta

Oikeastaan mun piti vain tulla kertomaan että mulla on uus tukka, mutta koska tänään tuli sellasta laatukamaa kamerasta ettei usein nähdä, niin pistetäänpä se nyt tähän kärkeen. Ottakaa lapset oppia! Näin pousaa pro-blogger. Tokikin pistän malliksi nyt vaan yhden huippu-posen ja loput on sitte sitä keskivertokamaa. (Ja tsek se uus tukka!)

IN ENGLISH
Actually I was just going to tell you that I have new hairdo. However, today I got such good quality stuff from my camera I have to put that first. Watch and learn kids! This is how a true pro-blogger poses. Of course, there is only one top pose as a sample. Rest of the photos are the average stuff. (And check my new hair!)

High quality pose


Average pose

16 Comments

 1. Rieppa says:

  Aika pelottava :D (Se ensimmäinen kuva, ei muut.)

  1. Rhia says:

   Rieppa – joo, eikö olekin. Pelottava ja samalla hämärästi jotain Madame Meduusaa muistuttava (siitä Pelastuspartio Bernard ja Biancasta)… but that’s me, pure evil!

 2. tiiti says:

  ahhahahaa, <3 aivan ihana toi eka ilme, seuraava suomen huippumalli ei ole enää haussa!

  1. Rhia says:

   tiiti – :P joo, selkeä Suomen Huippumalli! Tuolla ilmeellä voi vain voittaa.

 3. Salka says:

  Ihana posetus ja on samalla helpotus huomata, etten ole ainoa, joka osaa joskus poseerata :DD!

  1. Rhia says:

   Salka – joo, mut ei meitä huippuja kovin montaa oo :D

 4. Gina O'Cherry says:

  Oikein mainio kampaus! :) (ja vielä parempi poseeraus ;) )

 5. Wempula says:

  Ihana<3 Siis tukka ja poseeraukse :) Hanskoihin kiinnitin huomion. Oletko itse tehnyt vai mistä löytänyt? Äidilläni on tallella mummun vanhat pitsi hanskat, mutta arvaa anttako se niitä mulle.

  1. Rhia says:

   Gina O’Cherry – Kiitos :) kampaus onnistu kyllä yli odotusten.

   Wempula – Kiitos :) Hanskat on parin vuoden takainen kirppislöytö. Silloin tällöin niitä tulee kirppiksellä vastaan, joskus edullisemmin joskus kalliimmin. Ja hyvin usein niissä on myös reikiä. Noissakin on yksi reikä ja yksi korjattu kohta. Olen kyllä ajatellut että voisin tuon mallin mukaan yrittää virkata itsekin. Langan vaan tarvitsee olla todella ohutta.

   Prefecta – indeed :D

 6. Lumira says:

  Kampaus on oikein mainio, sopii sulle todella hyvin!
  Ja nuo kuvat sitten… Huippuluokkaa todellakin. Mitä hämärämpi ilme, sen parempi kuva :)

  1. Rhia says:

   Lumira – Kiitos :D Mitä hämäriin ilmeisiin tulee niin kun antaa isännälle kameran niin yleensä lopputulos on aina tuota luokkaa. Se kun tarkoituksella yrittää saada kaikki hämärimmät ilmeet tallennettua :) eli jatkossakin varmaan samaa taattua laatua on luvassa.

 7. prefecta says:

  Missä viipyy kekkerikuvasto???
  Kyselee nimimerkki yritin kyllä levitoida itsenikin paikalle, mutta vielä pitää näköjään harjoitella

  1. Rhia says:

   prefecta – kekkerikuvasto on vähä viipynyt koska emäntä on ollu huonossa hapessa. Kerron siitä heti jahka jaksan postata taas :) Eipä sillä ei sieltä kekkereiltä juuri kuvia tullut otettuakaan, oli sen verran tuskallisen hikiset oltavat.

 8. Piaf says:

  Ihana tuo uusi tukka on! Ja niiiiin kaaaauunis tuo eka pose tosiaan, heh!

  1. Rhia says:

   Piaf – Eikös olekin :D oon tosi tyytyväinen tohon tukkaan kyllä, helppohoitoinen eikä sitä tartte aamusin ees laittaa mitenkään, vähä vaan harjaa ja se on siinä! Ja pose nyt on sitä ammattilaisen työtä kuten aina :P

Comments are closed.