EBEW: Every day deserves some sparkle

Asukuvat on taas vaihteeksi olleet jäähyllä (anteeksi!). Everybody Everywearissa on tänään Sequins + Sparkle-haaste niin otetaan sen kunniaksi pitkästä aikaa päivän pukimet. Minä jos kuka olen sitä mieltä että kimallus kuuluu myös arkeen. Ja koska elämä on kelien puolesta mitä on (jalat on märät nilkkoihin asti ja taivaalta tulee jotain moskaa) niin on ihan paikallaan pukea päälle jotain kimaltavaa. Tällä kertaa yhdistin vintage-paljettipuseron 30-luvun pappahousuihin, mikä ei itseasiassa ole aiemmin edes tullut mieleeni. Aika tyylikästä vai mitä!

IN ENGLISH
My outfit photos have been on vacation for a while (so sorry!). Everybody Everywear has Sequins + Sparkle challenge today so I was inspired to take outfit photos for change. I, if anyone, think that sparkle definetly belongs to everyday wear. At this point our life in this corner of the world is pretty crummy when it comes to weather (feet are wet to my ankles and some weird stuff coming from the sky) so sparkle is good way to cheer up my day. This time I combined my vintage sequin blouse with 30’s grandpa trousers, which actually have never before crossed my mind. Rather stylish don’t you think!

Sequins + Sparkles | Everybody, Everywear


80-luvun paljettipusero – kirppis
30-luvun miesten housut – kirppis
baskeri – kirppis, tuunattu paljettirusetilla
kaulapanta – kirppis
nahkasaappaat – Clarks, Englannista

80’s sequin blouse – thrifted
30’s men’s trousers – thrifted
beret – thrifted, revamped with sequin bow
choker – thrifted
boots – Clarks, from England

11 Comments

 1. Nina says:

  Hyvältä näyttää! Et muuten arvaa, tilasin itselleni nettikaupasta vaatteen täynnä paljetteja! Kuvittele, MINÄ!!! Vitsit kun en malttaisi odottaa että pääsen sovittamaan sitä. Suurella todennäköisyydellä vaate lähtee palautukseen mutta toivon todella että se olisi niin täydellinen mitä se parhaimmillaan voisi olla. Hihii!

  1. Rhia says:

   Nina – Oho! No sitä odotetaankin sitten mielenkiinnolla. Kyllä mä voin sulla kuvitella sen paljettivaatteenkin (mulla on aika hyvä mielikuvitus ;) ) kunhan vaan on malliltaan suhteellisen simppeli ja klassinen niin varmasti sopisi sinunkin tyyliin. Esim joku kimaltava toppi sun mustien porkkanahousujen kanssa (eikös sulla ollu jotkut semmoset missä lahkeet menee vähän ryppyyn nilkassa? vai muistanko ihan väärin?) ja siihen päälle siisti kashmirneule niin avot, menis töissäkin oikein hienosti. Itsehän haaveilen paljetein kuorrutetusta kashmirneuleesta ihan everyday basis ;)

 2. Elise says:

  Tyylikästä! Ihana idea tuunata baskeria, siis miksei ole tullut minulle mieleenkään :O Olen meinaan vannoutunut baskeri-ihminen näin talvisin, ja vanhat jo tylsistyttävät.

  Meinasin noista housuista jo kommentoida, että mulla on samanlaiset, mutta ne on kyllä ihan Ellokselta. Niissä on vain pahuksen pitkät puntit, ja kun mä käytän tosi harvoin tarpeeksi korkeita korkoja, niin tuollahan ne ullakolla ovat rypistymässä… Ihailin niitä kyllä ihan äsköttäin ja mietin, koskahan lähtisin ulos vähän enemmän pukeutuneena, kuin niihin saappaisiin ;D

  1. Rhia says:

   Elise – Kiitos :D Mäkin tykkään baskereista talvella, etenkin tämmösellä loskakelillä kun karvahattu on liikaa. Monesti pistän vaikka hattuneulan koristeeksi baskeriin, mutta tässä harmaassa on pysyvästi kiinni ommeltuna tuo paljettirusetti kun se sopii siihen niin hienosti. Valmiilla paljetti- tai brodeerauskuvioilla on helppo koristella.
   Jos tuntuu että housuille olisi enemmän käyttöä niin lahkeethan kannattaa lyhentää sopivampaan mittaan. Itse olen näitä joutunut pidentämään kun olivat alunperin aika lyhyen miekkosen housut. Onneksi oli upslaakissa varaa, nyt näissä onkin sitte valeupslaakit. Käytän näitä housuja oikeastaan vain talvella koska nämä on paksua villaa ja aika lämpimät :D

 3. Elina says:

  Onpa kiva! Kekseliäs, erikoinen asu. Pisteet täältä!

  1. Rhia says:

   Elina – Kiitos :D tuli minusta hauska kontrasti pappahousuista ja paljettipaidasta.

 4. meagan says:

  I am such a fan of sequins and that top definitely fits into that category. So fantastic!
  -Meagan
  http://www.spunkychateau.com

 5. simplychic08 says:

  i love a good sparkly vintage top!

  1. Rhia says:

   Meagan – I love sequins aswell, there can always be more :D Thank you so much!

   simplychic08 – Me too :D thanks for stopping by

 6. Wow! Just love the details of your sequined blouse and your head piece with a bow is a great choice. Love it!

  Cheers,
  Cathy

  1. Rhia says:

   Cathy – Thank you so much

Comments are closed.