Kesäkuussa tapahtuu / Events in June

Kesäkuussa pitää kiirettä. Tampereella voi osallistua monenmoiseen karkeloon, vintagella tai ilman. Tässä kevyt kattaus siitä mitä on tulossa. Itse aion osallistua ainakin Suvi-vintageen ja mennä hakemaan kuukauden burleskiannokseni Teerenpelistä kuun lopulla.

4-7.6 Annikki OFF & Annikin Runofestivaali
Pienen puutalokorttelin paikallistapahtumasta merkittäväksi monipäiväiseksi festivaaliksi kasvanut legenda! Suosittelen käymään täällä ainakin kerran elämässä, sillä siellä voi bongata myös isoja nimiä meiltä ja maailmalta. Tänä vuonna esiintyjinä mm. Kari Peitsamo ja Heikki Sarmanto. Annikki OFF:n koko ohjelmiston löydät täältä.

6.6 South Park
Uusi rockfestari räjäyttää pankin! Esiintyjinä mm. legendaariset Europe, W.A.S.P ja Skid Row. Tapahtuma-alueella myös Blazing Burlesque Stage jolla nähdään Tampereen oman Holy Curves-duon lisäksi mm. Natsumi Scarlet Hollannista. Jos et ole vielä nähnyt Natsumin esityksiä niin suosittelen testsaamaan nyt. Nainen on burleskin monilahjakkuus jonka repertuaariin kuuluvat niin ilma-akrobatia kuin tulitaidekin. Huhun mukaan luvassa olisi tällä kertaa Natsumilta jotain muuta kuin burleskia? Kaikki Blazing Burlesque Stagen esiintyjät löydät FB-sivuilta.

26.6. Amarin ja L’Amusetten puistokonsertti
Itämaista tanssia ja historian elävöittäjien barokkitansseja. Lisätiedot FB-sivuilta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

28-29.6 Suvi-vintage
Tallipihalla tuttuun tapaan Fintage ry:n järjestämä vintage-tapahtuma josta löydät vanhan ajan romantiikkaa ostoksien, musiikin, vanhan ajan pukunäytöksen ja muun ohjelman muodossa. Tapahtumakävijät voivat valokuvauttaa itsensä Atelieri O. Haapalan uusviktoriaanisessa valokuvaamossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

28.6 Teerenpeli Tease Midsummer’s Dream
Vintagetapahtuman iltana juhlat jatkuvat Teerenpelissä sillä Olivia Rougen Teerenpeli Tease tuo tuttuun tapaan lavalle paljasta pintaa ja kimallusta. Esiintyjiä on luvassa ympäri Suomen sekä lisävahvistusta Ranskasta asti. Lippuja tapahtumaan saa Teerenpelin ovelta tapahtumailtana. Ole siis ajoissa.

 

inenglish

It’s busy in June. If you’re in Tampere, you can join in lots of fun, with or without vintage. I recommend these activities. I will be going to atleast Suvi-vintage and to get my monthly dose of burlesque in Teerenpeli Tease.

4-7.6 Annikki OFF & Annikki Poetry festival
Local small event of a wooden housing block has grown into significant festival and become a legend! I recommend visiting there atleast once in a lifetime, because you can see local or international stars there. You can find the whole program of Annikki OFF here.

6.6 South Park
New rock festival in Tampere! Legends like Europe, W.A.S.P and Skid Row and many more. In the event area you can also find Blazing Burlesque Stage where performers are such as Holy Curves from Tampere and Natsumi Scarlet from Holland etc. If you haven’t seen Natsumi perform yet, I highly recommend. She is multitalent who is also aerialis and fire artist. According to a rumour, Natsumi might be doing this time something else instead of burlesque. All Blazing Burlesque Stage performers  you can find on their FB-page.

26.6. Concert in park: Amar & L’Amusette
Oriental dance and baroque dance. More info on FB-page. Event is free of charge.

28-29.6 Suvi-vintage
Vintage event organized by Finnish vintage association Fintage ry. Find the romantic atmosphere of old times with shopping, music, vintage fashion show and other program. You can also have your neo victorian portrait taken by photographers Atelieri O. Haapala. Event is free entry.

28.6 Teerenpeli Tease Midsummer’s Dream
In the evening of vintage event, the party continues in Teerenpeli. Olivia Rouge brings some bare skin and glitter on Teerenpeli Tease stage. Performers come around Finland and extra addition even from all the way from France. Tickets are sold at the door, so be in time.

10173786_10152182606278129_66140571922909227_n

10358143_708486512520903_4078280553869491244_n

 

2 Comments

  1. Hehkuvainen says:

    Jospa tällä kertaa pääsisi Teerenpeliin asti… Aikeena on ollut monesti, vaan yhtä monesti on jotenkin jäänyt. Pitää vaan päättää että tulee paikalle ja sitten tulee paikalle, ei se sen vaikeampaa voi olla! Ryhdistäydyn!

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Juu eihän se muusta ole kiinni kuin päättämisestä. Itse en ole missannut yhtäkään Teerenpeliä niin eiköhän sitä taas siellä istuta :D

Comments are closed.