Designtori Tampereella / Design market in Tampere

Toukokuu on tapahtumarikasta aikaa Tampereella ja muuallakin. Niinkin pian kuin tulevana sunnuntaina 4.5.2014 Tampereen Pakkahuone pursuilee taas parhaasta suomalaisesta designista kun DesignTori esittelee 60 muotoilualan yritystä. Mukana myös allekirjoittaneen Atelje-ompelimo Evil Dressmaker ja kollegani Cherise Design yhteisessä myyntipöydässä. Siitäkin huolimatta että tapahtuman sivuilla Evil Dressmakeria ei ole mainittu. Tapahtuma on maksuton ja avoinna klo 11-18.

Olen ahkeroinut ja tehnyt myyntiin uutuuksia joten tulkaa ihmeessä katsomaan ja tekemään laadukkaita vaateostoksia. Maksuvälineenä käyvät käteinen sekä kortti! Tervetuloa!

inenglish

May is very eventfull here in Tampere. As soon as in this upcoming Sunday 4.5.2014 you can meet and greet 60 Finnish designer companies in Pakkahuone, Tampere. My Evil Dressmaker -boutique will be there aswell, with my colleague Cherise Desing, in shared stall. Despite of the fact that Evil Dressmaker is not mentioned on the event pages. Event is free entry and open 11.00-18.00.

I have been busy making new clothes so feel free to come and find my quality garments. Both cash and card accepted! Welcome!

ED_summer2014

Coraline – t-paita, saatavana Designtorilta /
Coraline t-shirt, available at Designmarket

ED_summer2014b

Sarah-mekko, saatavana Designtorilta /
Sarah dress, available at Designmarket

kevat_tori_flaijeri_2014_the

2 Comments

  1. bRILLIANT
    XXXXXXXXXXXXXXXXX

  2. TAPSA says:

    SIE OOT KYLLÄ SÖPÖ. KAUNIITA ON ASUTKIN
    TERV,
    TAPSA

Comments are closed.