Burleskia ja pukunäytöstä / Burlesque and vintage fashion show

Ja niinhän ne allergiaoireet sitten viimein kävivät päälle kuin yleinen syyttäjä. Designtori olikin sitten varsin uuvuttava kokemus kun pää oli allergiasta tukkoinen. Nyt kun on hädin tuskin siitä selvitty niin on taas mentävä lähes pää kolmantena jalkana. Kaikenlaista tapahtumaa nimittäin pukkaa. Tulevana  lauantaina kannattaa suunnata YO-talolle kun siellä pistää koko Tampereen burleski-kerma jalalla koreasti. Lauantaina 10.5.14 tulossa on taas semmoista herkkua että huh huh! Jos et ole aiemmin nähnyt burleskia livenä niin suosittelen aloittamaan sen tästä tapahtumasta. Koolla ovat nimittäin todellakin kaikki Tampereen burleskiesiintyjät ja koko karkelon juontaa Lafayette Lestrange. Minäkin tulen lavalla vilahtamaan uuden numeroni kanssa. Ovet YO-talolle aukeavat klo 18 ja showtime on klo 18.30, kannattaa tulla ajoissa. Lippuja perinteikkääseen Burlesque Coctailiin saa ennakkoon YO-talon nettikaupasta 13€ ja ovelta 15€.

Ja jotta ei päästä kyllästymään niin heti maanantaina 12.5. on Hämeenlinnassa perinteinen Lotanpäivän laulajais-tapahtuma. Tapahtuma alkaa klo 17.00 Museo Militariassa, Tykkihallissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Fintage ry:n kokoama pukunäytös esittää muotia 30 luvulta 50-lukuun ja meikäläinenkin siellä vilahtaa mallien joukossa. Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan Seudun Lottaperinneyhdistys.

inenglish

And just when I was bragging about it, the allergy hit me hard like a hammer. Designmarket was quite exhausting when my head was stuffed from the allergy. Now when I have barely survived the weekend, there’s another events coming. On this following Saturday you should head to YO-talo, Tampere. There will be the cream of Tampere Burlesque gathered there. So save the date 10.5.14. If you haven’t seen burlesque live before, this event is definitely worth starting it. Event is hosted by Lafayette Lestrange and I will be there aswell, with my new number. Doors open at 18.00 and showtime is 18.30. You can get tickets in advance from YO-talo online shop for 13€ and at the door 15€.

And to make it more interesting, on the next Monday 12.5 you can come to Hämeenlinna for Day of Lotta Singalong event. It starts at 17.00 in Museum Militaria, Artillery hall. Event is free entry. Fintager ry has gathered a little vintage fashion show, presenting fashion from 30’s to 50’s and I will be there modelling too. Event is organized by Hämeenlinnan Seudun Lottaperinneyhdistys (Hämeenlinna area Lotta-tradition association).

 994730_10202286201429437_1208395383_n