Huhtikuu Instagramissa / Instagram April

Oi ihana Toukokuu! (Muistatteko tuon englantilaisen sarjan omalaatuisesta Larkinien perheestä?) Toukokuu on ehkä kuukausista kauneimpia kun hento vaaleanvihreä räjähtää talvenjälkieisen harmauden keskelle. Alkava Toukokuu tuo myös iloisia uutisia sillä Punainen Paholaisemme jota myös volkkariksi kutsutaan on vihdoin taas ajokunnossa. Se vaatii vielä vähän laittoa mutta ainakaan se ei enää jätä tielle. Lauantaina pääsemme vihdoin hakemaan sen veljeltäni, The Mestarimekaanikolta huollosta.  (Ylistetty olkoon veljeni, tuo Mahtava Autovelho!) Saattaa olla että tällaiset palvelukset vaativat erinäisiä uhrauksia autojumalien lepyttämiseksi. Oli se masiina sen verran kurjassa kunnossa lähteissään.

Toukokuussa tapahtuu muutenkin kaikkea jännää, jossa minäkin olen osallisena. Mutta niistä tarkemmin vielä omissa postauksissaan  ihan tässä lähiaikoina. Pysykää siis hollilla! PS. Ihanaa Vapunpäivää kaikille!

inenglish

Darling buds of May! (Do you remember that tv-series about the odd Larkin family?) May is perhaps one of the prettiest of months, when delicate green explodes around covering the grayness after winter. May is also bringing happy news because our Red Devil, also known as Volkswagen, is finally back in driving condition. It still needs some bits and bobs, but atleast it doesn’t leave us walking now. On Saturday we are finally going to go and get it from my brother, The Master Mechanic. (All hail my brother, the Mighty Car Wizzard!) It might be the case that these kind of services require rather heavy sacrifices to calm down the car gods. It was in pretty rough shape when it went there.

This May there will be loads of interesting stuff going on, which I will also be partaking. But I will post more about those in very near future. So stay tuned! PS. Lovely May Day to all!

april2014

HUHTIKUU
1. Punainen paholainen lähdössä huoltoon /2. Kaunista vintagea
3.  Kevään viimeiset kuurat / 4. Taku lepuuttaa
5. Ballerina esityksen jälkeen / 6. Sunnuntaikokkailua

APRIL
1. Red Devil going to repairs / 2. Pretty vintage detail
3. Last frost of the Spring / 4. Taku resting
5. Ballerina after show / 6. Sunday cooking