Back to Black

on

Asut ovat olleet viimeaikoina varsin synkeävoittoisia, mustaa ja mustaa. Tämä musta vintagepuku on yksi suosikkejani koska kangas on aika erikoista hieman läpikuultavaa ja puku on lisäksi lähes täydellisessä kunnossa. Olen lisännyt itse suorakaiteen muotoiset strassinapit jälkeenpäin, vintagea nekin. 

Musta oli pitkään suosikkivärini, mutta jossain vaiheessa siihen tuli lopulta yliannostus ja sen jälkeen olenkin kaivannut hieman enemmän väriä. Silloin ostin terrakotan värisen vintage-mekon. Tällä hetkellä mieleni tekee erityisesti vihreää vintage-mekkoa jollaisen bongasin Vapriikki-Vintagesta. Ikävä kyllä himoitsemani puku oli liian pieni.

Viimeaikoina olen ollut kovin turhautunut vaatekaappien sisältöön, jota tuntuu olevan liikaa ja vääränlaisia. Suuri osa lempivaatteista on jatkuvasti pyykkikorissa ja loppu vaatekaapin sisältö on niin kaaoksessa että sieltä ei tahdo löytyä mitään. Vaikka kaapit olisivat järjestyksessäkin,niistä on hankala löytää mitään koska ne ovat aivan liian täynnä. Jonkinlaista sekasotkun räjäytystä kaivataan, ja mahdollisesti jonkinlaista myyntioperaatiota myös. Vielä kun löytäisi aikaa ja viitseliäisyyttä kaiken läpi käymiseen. Muissa blogeissa on näkynyt erilaisia toteutuksia blogi-kirppiksistä. Miten on, kiinnostaisiko lukijoita mahdollisesti semmoinen?

inenglish

My outfits have been recently rather gloomy, just black and black. This black vintage dress is one of my favourites, because the fabric is rather unusual, a bit sheer. Dress is also almost in pristine condition. I have added myself those rectangular rhinestone buttons, also vintage.

Black was long time my favourite colour, but at some point I got bored with it and after that I have wanted some colour. That’s when I bought terracotta vintage dress. At this moment I’m looking for green vintage dress, which I happened to find in Vapriikki Vintage. Unfortunately that treasure was too small for me.

Recently I have been quite frustrated with my wardrobe. There seems to be too much and wrong kind of stuff. Most of my favourite garments are in the wash basket most of the time, and the insides of the wardrobe is in such a chaos, I can’t really find anything. Even though the closets were in order, they are so full that it’s pretty impossible to find anything. So I think I need some sort of explosion to take care of the mess. I might have to sell some stuff too. I just need to find some time and patience to go through it all. Some bloggers have organized blog flea markets. How is it my dear readers, would you be interested in that kind of activity?

blackstripes

4 Comments

 1. Desiree says:

  Oh yes a blog flea market would be amazing! No need to do all the measuring, photographing, checking and rechecking, list on eBay or wherever – it’s enough to make anyone just squash everything in the closet a bit more and shut the door! I’m listing stuff on eBay at the moment and I tell you, I only managed to get four things up in two hours! Try moving house … it’s amazing what you’re prepared to let go of just so you don’t have to pack it ;) xxx

  1. Rhia says:

   Desiree – Listing stuff on eBay and other online services is a pain in the you-know-where. Easiest thing would be to have a jumble sale at home. However I’m not willing to do that either. Letting people who I don’t know into my house is a bit intimidating. My actual idea of blog flea market, was to post stuff here on my blog for sale, however that also involves photographying and measuring. And as you can see, people hasn’t been overly excited about that either since you are the only one who commented. Have to think about it. Perhaps I just put the stuff on facebook or something…

 2. Hanne says:

  Luulisi, että kiinnostusta olisi. Kummassa sitten porukkaa liikkuisi enemmän, Facebookissa vai täällä blogissa…? Toisaalta esim. edellä mainitussa on kyllä tarjontakin niin runsasta, että kivatkin vaatteet voi unohtua kansioihin. Itse olen lähinnä ihastellut mm. vintage-kirppiksellä vaatteita ja joitain käyn tsekkaamassa että joko on mennyt (Oih, tuo olisi ihana ja just minun kokoa, mutta, mutta…Ai, nyt sen joku ostikin…Huh!), mutta en ole päässyt vielä ostamisasteelle. Jännityksellä odottelen siirtoasi… ;)

  1. Rhia says:

   Hanne – Joo ainahan tuo on vähän arpapeliä, myydä tavaraa missä hyvänsä. Ja täytyy sanoa että mun myytävät kamat ei varmasti niin kovin ihmeellisiä ole että niistä mitään erityistä tappelua syntyisi. Mutta turhaa kamaa on kerääntynyt kuitenkin sen verran monta kassillista että en jaksaisi enää katsella sitä täällä nurkissa pyörimässä ja vintage-tapahtumissakin olen käyttänyt niitä jo aika monta kertaa myynnissä. Mutta mietin asiaa ja blogissa kyllä ilmoittelen sitten kun saan jotakin aikaiseksi.

Comments are closed.