Leggings in action

En osaa vieläkään päättää pidänkö leggingseistä oikeasti vai ovatko ne kammottavat. Siispä järkytän teitä parilla kuvalla. Leggings in action. Omasta mielestäni näytän lähinnä raa’alta makkaralta jonka kuori on omituisen pitsikuvioitu. Ilmeisesti kuitenkin kanssaeläjät eivät ottaneet asiaa ihan niin raskaasti sillä kylällä kukaan ei huudellut perään tai lyönyt minua laukulla. Kyllä, hyvät ystävät, uskalsin näyttäytyä julkisesti moisessa asussa. Shame on me!

No antakaapa sitten oma tuomionne. Jei vai nei?

PS. Tähän mennessä leggingsien ainoa hyvä puoli on se että kesähelteellä reidet eivät mekon alla hinkkaannu yhteen. Voitto!

IN ENGLISH
I still can’t decide if I like or hate leggings. So I will shock you with couple photos. Behold, leggings in action. In my own opinion I look more like raw sausage with weird lace-covering. Apparently people near me didn’t take it so seriously because no-one shouted at me or hit me with a bag. Yes, my friends, I had the nerve to show myself in public wearing this outfit. Shame on me!

So give me your own verdict. Yay or nay?

PS. So far the only good thing about leggings is that when wearing a dress in summer heat, thighs aren’t rubbing against each other. Win!


EDIT ***
lisätty lähikuva jaloista, kyllä ne leggingsit todellakin ovat jalassa, vaikka
ensimmäisissä kuvissa se voi jäädä vähän arvailujen varaan :) /
added a close-up of my feet, yes I am wearing leggings, even
though first photos didn’t fully confirm it :)

15 Comments

  1. Maria M. says:

    Mekko on ihana ja saa näyttämään jotenkin tosi skarpilta ja pirteältä ^^ Mä prefroin ite mustaan meneviä leggingsejä, läpikuultavana tai täysmustana, itse asiassa mun piti kattoo näistä kuvista kaks kertaa et missä ne sun leggarit on :D Kun näytti ihan tavalliselta iholta joka ehkä varjon (?) takia tummempi kuin käsivarret :D Minä ja puusilmät. :)

  2. Rhia says:

    Maria M. – oisin varmaan ostanu noi leggingsit myös mustana mut ei ollu kuin vaaleanpunaisia ja yks pari harmaita jäljellä. Kieltämättä kuvassa näyttää lähes sille kuin ei ois leggingsejä ollenkaan :D Minä ja mun kalvakan pinkki iho :D Ois ehkä pitäny säätää vähän kontrastia ja sävyjä… Ja mekko on sama vanha täältä tuttu.

  3. Hattara says:

    Täällä kans yks puusilmä. :) Katoin ensin että sulla on beiget nilkkasukat jalassa ja säärissä hieman jotain aurinkoihottumaa tms. Eli jos pitää rehellisesti vastata, niin mielestäni leggarit on enemmän huti kuin hitti. Valitettavasti. Ehkä jotkut tummemmat sopisivat paremmin. Mä oon tosin kyl vähän huono sanomaan kun en itsekään osaa leggareita käyttää kuin kotona korkeintaan. ;)

    1. Rhia says:

      Hattara – hahahahaa, no mä vähän pelkäsinkin että vaaleanpunaiset pitsileggingsit saattaa olla väärä valinta :P Mutta tulipahan kokeiltua, enkä mä vaan pystynyt vastustamaan vaaleanpunaisen pitsin kutsuhuutoa. Ei nää varmaan käyttämättä jää, sillä ovat kieltämättä mukavat mekon alla, mut ehkä eivät olleet ihan se paras vaihtoehto. Ehkäpä löydän jostain mustat pitsiset, ne saattais mennä paremmin.

  4. Olematon otus says:

    Älä vielä luovuta: nuo vaaleanpunaiset näyttäisivät tosi räyhäköiltä puettuna läpikuultavien mustien leggareiden päälle :) Tuo mekko on kyllä aivan upea, ihailin sitä jo aiemmassa postauksessasi.

  5. AnneVee says:

    Kaukaa katsottuna kieltämättä näyttää vähän siltä, ku olisit saanu kamalan ihottuman jalkoihin.:) Mut itse rakastan legginsejä juuri tuosta mainitsemastasi syystä ja aion käyttää niitä kunnes pääsen rasvaimuun, jossa reisieni väliin imetään tennispallon mentävä kolo.

  6. AnneVee says:

    Siis nyt tajusin, miten kamalalta tuo viimeinen lause kuulostaa. Siis tarkoitin, että reisistä imetään rasvat…ja..no, kyl sä tajusit.:D

  7. Lumira says:

    Täytyipä itsekin pariin otteeseen katsoa, että löysi kuvasta ne legginssit :D
    Komppailen aiempia siinä määrin, että tummemmat olisivat toimineet paljon paremmin.
    Legginssien paras puoli on juurikin se, että ne estävät reisien yhteenhankailun. Ja ovat huomattavasti sukkahousuja viileämmät. Me likes :D

    1. Rhia says:

      Olematon otus – :D en mä nyt sillee ajatellutkaan luovuttaa, niinkuin tuolla toisessa kommentissa mainitsin niin ei nää käyttämättä jää. Sen verran mukavat jalassa että vaikka sääret näyttääkin ihottumaisilta niin who cares !

      Anne Vee
      – ois ehkä eri juttu jos ruskettuisin tasaisen kullanruskeaksi, niin vaaleanpunainen vois näyttää sitten aika hyvältä. Mutta turha toivo tällä hipiällä :D Joo, kyllä mä ymmärsin, vaikka toi kuvaus tennispallon mentävästä kolosta olikin aika.. no raju ;)

      Lumira
      – ei leggingseistä ehkä mun vaatevaraston pääasustetta tule, mutta mukava lisä kumminkin näin kesäkuumalla :)

  8. Salka says:

    Mä taas katsoin, että nuo olisivat olleet sellaiset leggingssit, joissa väri on ikäänkuin laveerattu neulokseen :) Tykkään kovan mustan ja herkän pitsin kontrastista!:)

    1. Rhia says:

      Salka – No siitä minäkin tässä ehkä tykkään, mustan ja vaaleanpunaisen kontrastista. Ja pitsit kaikissa muodoissaan on mun heikkous :D

  9. Kati says:

    Kuten täällä onkin jo mainittu, niin tuo mustan mekon ja herkän vaalenpunaisen pitsin kontrasti toimii.. Itselleni legginssit ovat toistaiseksi käytössä lähinnä kotona ja muuten ei-niin-väliä-mitä-päällä -tilanteissa, jotenkin en osaa itseni päällä mieltää niitä yhtään siistimmiksi ja niissä on aina sellainen rento “trikoo-olo”, jos joku nyt ymmärtää, mitä tuo tarkoittaa :D

    Mutta jos näin kuumalla legginsitkin ahdistaa, niin minä olen käyttänyt sisäreisillä sellaista jaloille tarkoitettua Conpeedin rakonestopuikkoa.. Toimii ainakin itselläni! :)

    Ja kerrassaan ihana blogi sinulla! :)

    1. Rhia says:

      Kati – joo, enempi semmoseksi rentousvaatteeksi nää mullakin on muodostumassa. Aijaa, eipä ole tullut mieleen että rakkopuikkoa vois käyttää reisiinkin :D No pitänee kokeilla, heti kun saan rakkopuikon hankittua. Ja kiitos!

  10. Villihiiva says:

    Huh. Koska legginseissä on vain yksi hyvä puoli eli ne estävät reisiä hankaantumasta yhteen, käytän muita vaatekappaleita jotka ajavat saman asian, mutta eivät näytä karseilta. Mikrosortsit ovat juuri tätä varten. Puen ne hameen alle, mutta ilman hametta päästelen niillä vain kotona.

    1. Rhia says:

      Villihiiva – hehee, hyvä jos mikroshortsit toimii, mulla ne ei toimi koska ovat liian lyhyet :D Mulla täytyis olla ennemminkin pitkälahkeiset mummokalsarit mikroshortsien sijaan. On siinä ja siinä että kummat ovat rumemmat: mummokalsarit vai leggingsit.

Comments are closed.