Hyllyn metsästys

Muuton jälkeen alkuvuodesta taisin rehvastella että tässäkin blogissa alkaa puhaltaa uudet tuulet ja tulla enemmän sisustusaiheisia postauksia. No niinpä jäi taas aika rempseiksi lupauksiksi nekin puheet. Mutta hätä ei ole tämännäköinen sillä mulla on kuin onkin teille sisustusasiaa. Vihdoin ja viimein onnistuttiin nimittäin isännän kanssa löytämään kaappi, joka mahtuu kylppärin omituiseen koloon. Kolon funktio ei ole meille vielä oikein selvinnyt, mutta koska kylpyhuoneen säilytystilat ovat lähes olemattomat oli siihen joku kaappi järjestettävä. Kolon leveys on maksimissaan 34 cm (alaosassa vesiputket kaventavat sitä entisestään) ja kaikki kaupoissa myytävät kapeat kaapit/hyllyköt on vähintään 36 cm leveitä. Mitä hittoa!?!

No onneksi Ikea pelasti tämänkin tilanteen. Löysimme nimittäin edullisen kaapin jonka leveys on vain 30 cm. Ostimme siihen metalliset irtojalat nostamaan sen ylös kostealta lattialta ja lasisen oven viimeistelemään ilmeen. Ja voilá! Vihdoinkin sain hyllytilaa purkeille ja purnukoille jotka ovat muutosta asti pyörineet kylppärin lattialla. Kaapissa on mukana vain neljä hyllyä, mutta niitä saa lisää irtotavarana. I <3 Ikea! Isäntä ei niinkään koska hän joutui kalusteen kasamaan eikä se käynyt ihan niinkuin Strömsössä (epäselvät ohjeet, vialliset osat, liian painava ovi noin muutamia ongelmia mainitakseni). Mutta se onkin sitten jo toinen tarina.

IN ENGLISH
After we moved in the beginning of this year I was swaggering a bit and said that there’s going to be more interior decoration posts. Well, it looks like it was just promises without delivers. But don’t you worry. Now I have  interior decoration stuff to tell you. Finally we were able to find a cabinet that fits into the odd corner of our bathroom. We haven’t been able to figure out the purpose of that corner but because the storage space in our bathroom is pretty much non-existant we needed to put cabinet in it. Gap between walls is 34 cm at most (and on the bottom even less because of water pipes) and all shelfs and cabinets in shops are atleast 36 cm wide. That the hell!?!

Thankfully Ikea saved this problematic situation. We found affortable cabinet that is only 30 cm wide. We also bought metal legs to lift it up from the floor and glass door to finish the style. And voilá! Finally I have shelf-space for all my cosmetics that have been lying on the floor so far. There is only four shelfs in the cabinet, but you can buy more of them separately. I <3 Ikea! Boyfriend doesn’t love that much because he had to put the furniture together and it didn’t exactly go like in all these interior decoration programs you see on telly (odd instructions, bits with flaws and too heavy door to mention some of our problems). But that is a another story.