Circle of life

on

Tänä viikonloppuna on koettu koko elämän kaari. Eilen oli surun päivä ja tänään iloitaan. Meidät oli nimittäin kutsuttu ystävämme pojan ristiäisiin. Itse juhlakalu ilmaisi äänekkään vastalauseensa lähes koko kirkollisen toimituksen ajan, mutta rauhoittui loppuakohden. Tilaisuuden luonteen mukaisesti päällä oli iloisempi ja rennompi asu.

IN ENGLISH
This weekend has been about the circle of life. Yesterday was mourning and sadness. Today was the day of joy because we were invited to the christening of our friends baby boy. The party item himself was loudly stating his remarks during the whole ceremony, but calmed down towards the ending. According to the nature of the occasion I was wearing something more casual and joyfull.


50-luvun henkinen puuvillamekko & 70-luvun villaneule.
Tältä mekko näytti ennen tuunausta *klik* /
50’s style cotton dress and 70’s cardigan.
This is what the dress looked before I revamped it *click*