Sew Cinematic in progress, sort of…

on

Kevät on kiireistä aikaa ja huomasin tuossa yhtäkkiä että toukokuu on jo puolessa. Sehän tarkoittaa että Sew Cinematic-haaste päättyy ihan pian. Minulle tulee siis tapani mukaan taas kiire. Kaava on piirretty mutta kangas on edelleen leikkaamatta ja kirjailun suhteen en ole vielä päättänyt mitään lopullista. Malli on loppujen lopuksi aika yksinkertainen. Päänvaivaa tuottaa ainoastaan se miten toteutan etuosan kiinnityksen: onko vain pään yli vedettävää mallia vai tuleeko napitus ja onko napitus vain ylhäällä vai jatkuuko alas asti? Päätöksiä, päätöksiä! Kaavaa minulla ei nyt ole teille näyttää mutta saatte kuitenkin pienen vilauksen kankaista.

IN ENGLISH
Spring is busy time and I just noticed that May is already half gone. Which means that Sew Cinematic-challenge is almost over. As usual, I will be strugling to keep my schedules. I have the pattern drafted but I still haven’t cut the fabric and I haven’t decided what to to about the embroidery. The actual model is very simple. I’m only troubled by the front: is it going to be with or without buttons and if buttons are they only on top or do they go right down to the hem? Decisions, decisions! I can’t show you the pattern but you get to have a look at the fabrics.


Vedenväristä sifonkia ja hennon vaaleansinistä viskoosia vuoriksi.
Sifonki on itseasiassa vaaleampaa kuin kuva kertoo. /
Aqua chiffon and pale blue viscose for lining.
Chiffon is actually lighter in colour than in the photo.

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.