Art Nouveau Spring

Postaus sisältää alastomuutta / This post includes nudity

Taas on vietetty yksi hullu ilta burleskin pyörteissä. Helsingin Puistoravintola Kaisaniemi kirjaimellisesti täyttyi upeista puvuista ja tyylikkäistä herrasmiehistä Sinsational Spring Awakeningissä, teemanaan tietysti kevät. Niinpä tämänkertainen asuni oli varsin metsänneito/vestan neitsyt/art nouveau keiju-henkinen viritelmä. Rimpsuisesta maksihameesta muotoutui epäsymmetrinen mekko sifonkisilla olkaimilla, liehukkeella ja paperikukkasilla. Kampauksestakin tuli hieman art nouveau tyyliä jäljittelevä sotkuisin kiharoin ja minipalmikoin. Itse tapahtuma oli aika huikea lukuisine esiintyjineen.  The Virallisen Tapahtumakatsauksen ja lisää kuvia löydät myöhemmin Burlesque Finlandista.

IN ENGLISH
Another crazy night with burlesque. Park restaurant Kaisaniemi in Helsinki was filled with gorgeous dresses and stylish gents  in Sinsational Spring Awakening, theme being spring, of course. So my outfit for the night was rather Lady of the Forrest/ Vesta Virgine/ Art Nouveau Fairy-styled ensemble. Fringed maxi skirt turned into asymmetrical art nouveau dress with chiffon shoulder straps, paperflowers and attached scarf. Even my hairdo was a bit art nouveau style with messy curls and mini braids. The event itself was pretty amazing with numerous artists. You will find The Official Event Review and more photos later in Burlesque Finland.


Anna Fur Laxis


Tin Ker Bel


Bent van der Bleu


Sandy Jungle with Sir Willy Waterlily


Bettie Blackheart


Koko La Douce


Anna Fur Laxis

12 Comments

 1. Hehkuvainen says:

  Wau! Ihana puku ja komeat kuvat :). Mulle tuli tosta rintakuvasta (vai oisko parempi sanoa headshot, kun rintakuva voi tämmöisessä burleskipostauksessa tarkoittaa nyt jotain ihan muuta, ehhehe) mieleen Shakespearen Kesäyön unelma.

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiitos :D Joo, ehkä tuossa on myös jotain Kesäyön unelman tunnelmasta. Käviskö vaikka kasvokuva? Mulle tulee headshotista vaan mieleen Counter Strike ja muut tommoset firstpersonshooter-räiskintäpelit. Headshot kun tarkoittaa myös osumaa päähän. ;)

 2. Sara says:

  Ihana asu sinulla, todella kaunis :) Oi että, iski burleskikuume, viimeksi näin viime marraskuussa.. Toivottavasti Bettie Blackheart saapuisi uudemmankin kerran jenssiin, oiijoi :)

  1. Rhia says:

   Sara – Kiitos! Burleski on vaan niin ihanaa ettei siitä koskaan saa tarpeekseen… Sun pitää lähettää Bettielle postia ja pyytää sitä uudestaan :D

 3. Oona says:

  Asusi oli kyllä illan kauneimpia! :)

  1. Rhia says:

   Oona – Kiitos :D

 4. Hehkuvainen says:

  Kasvokuva, sehän se! Oli taas sana hakusessa :).

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Joskus on :D mulla monesti vielä kahdella kielellä!

 5. Desiree says:

  Oh lovely Rhia, you’ve done it again!!! Transformed into a beautiful nymph from fantasy land – you put so much of your soul into your ensembles with hair and make up perfect. I am truly in awe of you!!! xxxx

  1. Rhia says:

   Desiree – Thank you, you make me blush! I am a perfectionist when it comes to party outfits so I just can’t allow myself to go out of the door with nothing less than complete look :) Sometimes it is very tiring and stresfull but I can’t help myself.

 6. Arabella says:

  What a stunning dress transformation. And if that wasn’t enough – the hair! Bravo.

  1. Rhia says:

   Arabella – Thank you :D Alterations for the skirt were actually very small. I just replaced wornout rubberband with new, added some shoulder straps and the draped scarf and some flowers and thats it :D But have to say that I was very happy with my hair and those little braids I made.

Comments are closed.