Maritime dreams

Se on taas kuukausittaisen EBEW-haasteen aika. Edellinen pastelli-haaste meni multa ohi lemmikki-stressin takia, mutta nyt päätin vakaasti osallistua. Teemana tällä kertaa Nautical, eli merellisissä fiiliksissä mennään. En ole oikein ikinä ollut mikään merihenkisten asujen ystävä, mutta koska tuota sinistä väriä on kaappiini alkanut kerääntyä niin joku sinnepäin-asu on kohtalaisen helppo väsätä. Ehkä menin sieltä missä aita on matalin ja tyydyin hienovaraisempaan vaihtoehtoon liian alleviivaavan sijaan, sillä vaakaraitoja, tuota merihenkisyyden huipentumaa, ei kaapistani löydy. En löytänyt sinistä suikkaani mistään joten hiuksiin tökkäsin eilisen orkidean. Ollapa nyt jossakin lämpimässä, puisen purjeveneen kannella, siemailemassa eksoottista drinkkiä… Ranskan Riviera ei olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto.

IN ENGLISH
It is once again, time for monthly EBEW-challenge. I missed last months Pastel-challenge, due to pet-stress, but this time I was determent to participate. Theme is now Nautical. I have never been a fan of nautical outfits, but because blue colour has now started to pile in my wardrobe, it was relatively easy to put this outfit together. Perhaps I took the easiest route and settled for more subtle option instead of a loud one, because horizontal stripes, the epitome of maritime, can’t be found in my wardorbe. And I could not find my Garrison hat so I just put yesterdays orchid in my hair. Oh how I wish I could be somewhere warm now, on the deck of the wooden sailboat, sipping exotic drink… French Riviera wouldn’t be a bad option at all.

Nautical | Everybody, Everywear


Mekko – kaverilta
Kengät – Clarks
Silkkihuivi – myyjäiset

Dress – from a friend
Shoes – Clarks
Silk scarf – jumble sale

4 Comments

 1. Elina says:

  Mä niin haluaisin mukaan tähän EBEW-juttuun mutta kun niillä ei ole mitään mun käyttämää systeemiä (blogger, facebook) jolla voisi seurata… unohdan aina nuo päivämäärät.

  1. Rhia says:

   Elina – Joo, mullakin kesti aikansa ennenkuin opin muistamaan (tää wordpressin linkkilistahan ei päivity sillee kuin bloggerissa…) ja jäi monia hauskoja haasteita sen takia tekemättä. Mutta helppo muistisääntö on että uusi aihe yleensä valitaan kuun vaihteen tietämissä (joskus äänestetään, joskus vaan ilmoitetaan) ja se varsinainen h-hetki on kuukauden toinen tiistai :D Musta nää on siitä hauskoja että tulee kaiveltua sitä omaakin vaatekaappia välillä vähän tarkemmin ja on tietty myös hauska nähdä miten eri tavoin ihmiset haasteita toteuttaa.

 2. Love that dress and scarf combo. You look like a sailor, eh.

  1. Rhia says:

   Cathy – Thank you. That dress has been one of my favourite items this spring. It is so cozy and comfy.

Comments are closed.