Something old, something new, something borrowed, something blue

Välillä tuntuu että elämä potkii päähän ihan urakalla. Tänä keväänä on ollut kaikenlaista epämiellyttävää juttua, viimeisimpänä pienet koettelemukset auton kanssa. Vaihdoimme nimittäin viikko sitten vihdoin kesärenkaat vain todetaksemme että yksi niistä on typötyhjä. Keskeltä rengasta löytyi naula. Rengas saatiin onneksi paikkautettua ja auto on taas back in business. Nämä jatkuvat ylimääräiset rahareiät voisivat kuitenkin jo vähitellen loppua, kiitos vain. Tänään onneksi paistoi aurinko ihanasti kun kävin ulkoiluttamassa asua jossa on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa valkkia jonka tilasin jo aikaa sitten, Olivian Vintage Look workshopin jälkeen. Se on aika muhkea vai mitä!

IN ENGLISH
Sometimes it feels like life is kicking on the head pretty much all the time. This spring has been pretty nasty, latest issue happened with our car. We finally changed the summer tires on, just to find out that one of them was completely flat. Right in the middle of it there was a nail. Thankfully we were able to get it repaired and car is now back in business. But these continuous extra expenses could now just stop appearing, thank you very much. Thankfully today was sunny and pretty when I went for outing wearing this outfit with something old, something new, something borrowed, something blue. I also tried first time my hair rat, which I ordered already right after Olivia’s Vintage Look workshop. It is pretty large, don’t you think!

Vanhaa: kaikki muu paitsi
Uutta: punainen patellavyö, Suomen nauhatehdas
Lainattua: 70-luvun neule, äidiltä
Sinistä: mokkakengät, Clarks

Old: everything else except
New: red belt, Finland’s Ribbonfactory
Borrowed: 70’s cardigan, from mum
Blue: suede shoes, Clarks


Valkkinuttura
Hiuskukka: Olivia Rouge shop /

Hair rat bun

Hairflower: Olivia Rouge shop

7 Comments

  1. Petriina says:

    Tosi kaunis ( ja muhkea ) nuttura ! :)

  2. Nina says:

    Mä olen kans joskus ajatellut ostavani valkin mutta luulen etten osaisi piilottaa sitä hiusten alle. Olisi nolo yritys tehdä muhkunuttura jos valkki paistaisi kuontalon läpi. Sulla tuo nuttura on täydellinen!

    1. Rhia says:

      Petriina – Kiitos :D mietin tässä että pitäs ehkä vähän lyhentää tuota valkkia että ei olis ihan noin iso. Tilasin samantein heti kaksi, eli toisen voisin lyhentää ihan hyvin niin jäis vielä sitten toinen jättikoko.

      Nina
      – Mullakin kesti aika kauan että sain sen piiloon. Helpoiten onnistui kun jaoin hiukset kahteen osaan, ensin puolikas valkkia piiloon ja sitte toinen puolikas. Tosin hiukset on vielä ihan himpan verran liian lyhyet. Käytin varmaan 30 pinniä että sain latvat pysymään valkin ympärillä :D

  3. Hehkuvainen says:

    Tuollaiset yllättävät ja kurjat rahareiät harmittavat kovasti! Tietää nimimerkki “piti ostaa uusi pyörä kun vanha varastettiin”. :(

    Mutta nuttura on uhkea ja muhkea! :)

    1. Rhia says:

      Hehkuvainen – Joo ne on, etenkin kun niitä tulee jatkuvasti uusia edellisten perään. tai jos ne on jotain tosi hintavia. Onneksi muhkunuttarasta on iloa pitkään :)

  4. Anne says:

    Mistä hankit valkin? Oon miettinyt itse tekeväni sellaisen jo jokin aikaa, mutta aina se jää, ehkä tilaamalla saisin viimeinkin sellaisen…:)

    1. Rhia says:

      Anne – Tilasin sen jostakin hiustarvikkeiden nettikaupasta jonka nimeä en tässä nyt yhtäkkiä enää muista, mutta esim Olivia Rougen. nettikaupastakin niitä jo saa :) itsekin olen kerännyt omia hiuksia jo nelisen kuukautta saadakseni oman hiuksen värisen valkin, mutta se on hidasta hommaa eikä mulla vielä ole kasassa edes neljäsosaa.

Comments are closed.