Ruusuja mustalla / Roses on black

Vaikka olen saanut ostos-maniani helpottamaan, on muutamia juttuja joita en yksinkertaisesti voi vastustaa. Yksi niistä on petit point-kirjaillut laukut. Niinpä tänään kun menin tutkailemaan Uffin uutta valikoimaa osuivat haukansilmäni näihin ihanuuksiin. Nämä täydentävät kivasti pikkiriikkistä kokoelmaani johon kuuluvat jo naisten tupakkakukkaro sytyttimineen sekä pieni käsilaukku. Taidan ottaa uuden ruusukäsilaukun heti käyttöön.

inenglish

Even though I am pretty much through with my shopping mania, there are some things I just can’t resist. One of those things is petit point embroidery bags. So today when I went to check the new selection in local Uff, my eyes almost dropped when I saw these. These new items are great addition to my mini collection which already includes womens tobacco purse with tiny lighter and small handbag. I think I might take my new rose handback straight to use.

Uusi kokoelma / New collection


Kukkaron sisältä löytyi silmälasikotelo ja pikkukukkaro.
Osat eivät luultavasti ole alunperin samaa sarjaa vaikka sopivatkin yhteen. /
There was case for glasses and mini purse inside the purse.
These probably aren’t originally a set, even though they go nicely together.


Kauttaaltaan kanavakirjonnalla päällystetty nahkalaukku tuoksuukin ruusuvedelle. /
This leather handbag is completely covered with petit point embroidery and it
even smells like rose water.

Vanha kokoelma / Old collection


Englannin tuliainen parin vuoden takaa. /
Car boot sales find from England, couple years ago.


Suloinen leidin tupakkakukkaro ja pikkuruinen sytytin.
Isännän arvion mukaan ehkä 60-luvun hömpötyksiä. /
Very cute ladies tobacco purse and tiny lighter.
My hubby estimates this might be from 60’s.

4 Comments

 1. Petriina says:

  Mielestäni nämä ovat niiin hurmaavia ! Mun on pakko saada joku vastaava itselleni, vaikka noin periaatteessa tavaran suunta on ulos eikä sisälle. Mutta voihan siitä aina hiukan tinkiä, eikö ?

  1. Rhia says:

   Petriina – Kyllä, tinkiä voi. Olen todennut että kaikenlaiset haasteet ja päätökset pitävät paremmin kun ei ole niin kamalan ankara itselleen ja antaa luvan lipsua silloin tällöin. Itse olen päättänyt että hankkiudun eroon kaikesta sellaisesta mitä en oikeasti rakasta ja sellaiset asiat joita rakastan jäävät, ja niitä rakastettuja juttuja voi tulla lisääkin kunhan pysytään kohtuudessa. Olen päättänyt myöskin luopua osasta käsilaukkujani vaikka tiedän että se jos mikä tulee kirpaisemaan pitkään :D

 2. Riite says:

  Voi että, ihania!

  1. Rhia says:

   Riite – Eikö vain olekin :D Näin vintage-tapahtumassa lisää näitä mustalla pohjalla olevia ruusukuvioisia laukkuja, mutta en raaskinut tällä kertaa ostaa :D Pitäähän jotain jättää muillekin.

Comments are closed.