Really, really, Rili?

Joskus tavallinen kauppareisu voi kääntyä viihdyttäväksi naurufestiksi. Meillä on isännän kanssa tapana tehdä isompi ostoskeikka kerran-pari kuussa. Silloin käymme läpi kutakuinkin koko kaupan tutkien uutuuksia ja täydentäen ruokavarastoa urakalla. Joskus löytyy erikoisuuksia, joskus taas markkinamiesten hupaisia kömmähdyksiä. Vai mitä sanotte tästä Ballbig-vessapaperista? Tervalimonadi sen sijaan oli hauska ja aika maistuva löytö. Isäntä tosin pitää mua hulluna koska pidän tervan mausta. Me suomalaiset ollaa sillai vähän hassuja.

IN ENGLISH
Sometimes ordinary grocery shopping can turn into an entertaining laughing fest. Me and my hubby have a habbit on doing big shopping once or twice a month. Then we pretty much go through the whole shop investigating new stuff and filling our food suply big time. Sometimes we find special items, sometimes marketing people’s cockups. Or what do you say about this Ballbig-toilet paper? Tar flavoured fizzy drink was fun and pretty tasty find. Even though my hubby thinks I’m a loony since I actually like the taste of tar.We finns are funny that way.


Halpaa huumoria. Naurattaako tää ketään muuta? /
Cheap humour. Does this make anyone else laugh?


Rili? You’re saying you’re drinking tar? – Rili
(more cheap humour of mine)