Sateella


Paisteen jälkeen
tulee sade. Mutta onneksi sateellakin voi nauttia vintage-löydöistä. Sateisen ilman ansiosta en lokoillutkaan auringonpaisteisella parvekkeella itsetehtyä jääteetä siemaillen tai istutellut parvekekukkia vaan sain kuvattua nämä jokin aika sitten tehdyt löydöt sekä päivän vaatetuksen. Jos näyttää sille että ihollani on omituisia valkoisia pisteitä se ei ole näköharha vaan maalia rempan jäljiltä. Ja kyllä, ihoni on sen lisäksi yhtä kalpeaa kuin valkoinen marmori. Tämä hipiä ei rusketu edes solariumissa, joten en väkisin edes yritä. Juurikasvu taas kertoo siitä että pitkien työn ja remontin täyteisten päivien jälkeen ei ole aikaa värjätä tukkaa saati mennä kampaajalle. Näillä mennään.

Sananen löydöistä. Vintage-laukku ja Mary Pihlajan hattu ovat löytöjä taannoiselta retkeltä Mokkamestareiden järjestämälle pihakirppikselle. Eiffel-torni ei oletettavastikaan kuulu laukkuun alunperin, mutta on silti varsin hurmaava yksityiskohta. Kultainen iltalaukku taas on parin euron kirppislöytö reilun viikon takaa. Näiden kauneudesta voi nauttia vaikka aurinko ei aina paistakaan.

IN ENGLISH

After sunshine comes the rain. But thankfully you can enjoy of your vintage finds in any kind of weather. Due to the rain I wasn’t enjoying the sunshine on the balconny, drinking homemade icetea or planting summerflowers but I managed to take photos of these recent finds and outfit for the day. If it looks like I have white spots on my skin, it is not figment of your imagination but actually some white paint after several hours of renovating. And yes, my skin really is as pale as white marble. My complexion doesn’t tan ever so why even bother trying. And dye line at the roots of my hair tells that after long hours of work and renovating, I don’t have time to dye my hair or go to the hairdresser. That’s the way it goes. 


Couple words about the finds. Vintage handbag and Mary Pihlaja -hat are finds from yard sale some time ago. No doubt about it that little Eiffel tower doesn’t belong to the bag originally, but it is rather adorable in it. Golden evening bag is another thrift-shop find. You can enjoy the beauty of these even the sun don’t shine.

Nauttikaa pienistä asioista, säästä huolimatta,/
Enjoy the little things, no matter what the weather is like

3 Comments

 1. Prefecta says:

  Kultalaukku <3

 2. Riikka says:

  Oi, ihania löytöjä, varsinkin hattunen. :)

 3. Rhia says:

  Prefecta: niin on =D eihän noihin iltalaukkuihin paljo mitään mahdu mutta ne on mun heikkous.

  Riikka: joo, hattu on kovin 20-luvun tyylinen, siksi siihen ihastuinkin. Ja sopii mun kuuppaan hienosti =)

Comments are closed.