Design-tori lähestyy / Design market coming soon

Blogissa on ollut himppasen hiljaista, ja syy siihen löytyy edellisestä postauksesta. Täällä on opeteltu elämään kissaperheen elämää 1,5 vuoden kissattomuuden jälkeen. Taku on kertakaikkisen suloinen pieni kissi. Kiltti, tottelevainen (toistaiseksi) ja erittäin seurallinen, joskin hiukan säikky. Kova tyttö puskemaan ja kehräämään eikä tykkää olla yksin vaan viihtyy mieluiten ihmisten seurassa.

Mutta oikeastaan halusin kertoa teille että sunnuntaina kannattaa tamperelaisten (ja muidenkin jos osutte tänne päin) suunnata kohti Tampellan Vaunuhallia sillä Design-tori avaa jälleen ovensa. Siellä voi tehdä upeita löytöjä, mutta siellä voi bongata myös meikäläisen. Koko DesignOn-viikon ajan Vaunuhallissa on esillä Sami Pesosen vintage-henkinen valokuvanäyttely jonka malleina ovat Fintage ry:n jäsenet, allekirjoittanut mukaanlukien.

IN ENGLISH
It’s been a bit quieter on the blog, and the reason for it you can found from the previous entry. We have been learning to live kitty-life again, after 20 months of no-kitty-life. Taku is the most adorable little kitty cat. Sweet, obediant (for now) and very friendly, allthough a bit jumpy. She loves to head butt and purr and she doesn’t like being alone but prefers company.

But actually I wanted to tell you that on sunday (if you happen to be on our neighbourhood in Tampere) you should head towards Tampella Vaunuhalli because there will be Design Market there again. You can make lovely finds and also see me and some other Fintage Association members. During the whole DesignOn-week there will be Sami Pesonen’s vintage themed exhibition in Vaunuhalli. This is the exhibition I (along with other members) was modelling for couple weeks back.


photo by Sami Pesonen

8 Comments

 1. Nina says:

  Jestas mikä kuva!!!! Sä olet ihan mielettömän upea! Ja hyvä on kuvaajakin, tällä kertaa malli (ja mallin matkalaukut) kuitenkin ihastuttaa yli kaiken.

  1. Rhia says:

   Nina – Kiitos :D Yritys oli saada tuohon vähän semmoista koppavaa kartanon rouvaa, joka odottaa kyytiä kaupunkiin. Taisi vissiin onnistua ;) Kengät, mekko ja hattu ovat aitoja 40-luvun juttuja. Muut esineet jostakin sen ja nykypäivän väliltä.

   satu – Kiitän :D

 2. Très chic! Upea tyyli!

  1. Rhia says:

   Magdalena Hai – Kiitos :) jaksaisipa joka päivä panostaa yhtä paljon, mutta ei aina jaksa.

 3. SACRAMENTO says:

  What a magnificent pic, ahhhhhhhhhhhhhhh.
  XXXXXXXXXXXXXXXXX

  1. Rhia says:

   Sacramento – Thanks you darling :)

Comments are closed.