Meet kitteh

Sanokaa hei Takulle! Pieni ja sievä tyttökissi muutti meille vähän yllättäen. Taku ei arvostanut rottia vaan juoksi muristen saunaan piiloon. Mutta eiköhän tässä juttuun tulla jahka vähän rauhoitutaan ja totutaan tavoille. Kuvia tulee lisää sitten kun ei enää tarvitse juosta kissan perässä ympäri kämppää.

IN ENGLISH
Say hi to Taku! Small and cute kitty moved with us rather sudden. Taku (finnish equevalent for Dale of “Chip and Dale”) didn’t value our pet rats much. She growled to them and ran to the sauna to hide. But I think we get along when we get settled and used to each other. More photos coming when I don’t have to run after her around the apartment.


Rotilta piilossa / Hiding from rats


Scared kitteh

12 Comments

 1. Tasha says:

  Oh she is so cute! I love calicos!

  1. Rhia says:

   Tasha – She is cute, she looks little bit like my old cat who died many years ago. She is also very friendly, always head butting and purring and looking for attention and scratches. She’s been a bit jumpy for now, but I’m sure she’ll settle in nicely after awhile. Her previous owner is a breeder and the male cats were bothering her and causing fights so the owner had to give her away even though she is very lovely and friendly cat.

 2. Sanski says:

  Voi miten suloinen täplänenu! Ja muutenkin aivan syötävän suloinen pieni kisula :)

  1. Rhia says:

   Sanski – No nii-in :D Meidän piti tänään vaan mennä ensin katsomaan kisua mutta omistaja sanoikin heti melkein kun päästiin ovesta sisään että voitte viedä samantien mukananne, hän antaa kopan ja paketin ruokaa mukaan. Se kävi niin äkkiä että ei siinä ehtinyt kissaa sanoa ;)

 3. Hissie says:

  she is soooooooooooooooo cute

 4. Maija says:

  Voi pikku Takua! Tää täytyy joku päivä nähdä ihan livenäkin! <3

 5. Awww, what a little cutie!

  1. Rhia says:

   Hissie & Penny Dreadful – Indeed she is. Very cute and purring all the time :D

   Maija – Teretulemas katsomaan :) Voit sitten naapurille raportoida miten menee.

 6. SalSaDesign says:

  Voi onnea ja autuutta uudelle kissan palvelijalle! Mikään ei voita näiden ruhtinaiden elämän seurailua, vaatimusten täyttöä ja hellyysvajeen ikuista vajetta <3

  Salla

  1. Rhia says:

   Salla – Palvelija kiittää :D Puolitoista päivää takana ja hellyyttä on todellakin jaettu tässä oikein urakalla. Silloin kun ei ole nukkumassa, Taku tykkää tunkea syliin, pyöriä siinä kuin väkkärä ja puskea koko ajan ja kaikkea. Mulla on semmonen fiilis että huulipunan käyttö saattaa vähentyä tässä taloudessa ainakin hetkellisesti ;)

 7. superheidi says:

  Aaaw, such a cutie!

  1. Rhia says:

   superheidi – Indeed she is, more photos coming soon :D

Comments are closed.