Sohvapöytä-ratkaisu / Solution for coffee table

Muistatteko kun jokin aika sitten kaipailin minikokoista sohvapöytää. Tuli taas opittua että eipä kannata mennä merta edemmäs kalaan. Hetken tuumaustauon jälkeen sopiva pöytäviritelmä löytyi omista varastoista. Ratkaisu oli näin yksinkertainen: kolme minikokoista matkalaukkua päällekkäin. Ylimpänä tuo vanerinen aski jossa säilytän käsityöjuttuja. Pöydälle mahtuu kaukosäädin ja kahvikuppi ja tarvittaessa jotakin muuta pientä mutta isoa tavaramäärää tähän ei saa kasattua.

IN ENGLISH
Do you remember when some time ago I was looking for tiny coffee table for our living room. I learned, once more, that it’s no use carrying coals to Newcastle. After short thinking break I found suitable materials from my own stash. Solution was this simple: three mini-suitcases piled on top of eachother. Plywood suitcase, where I keep my handcraft stuff, on top. There is just enough room for remote control and coffee cup, and if needed some room for small items, but not for big pile of junk.

9 Comments

 1. SalSaDesign says:

  Ja tää on kyllä huomattavasti paremman näköinen kuin uudet valmiit pikkupöydät. Kelpais meillekin!

  Salla

 2. eveliina says:

  Jos siihen leikkauttaa lasilevyn päälle niin ei tuu kahvikupista jälkiä laukun pintaan!

  1. Rhia says:

   Salla – Eikös vain olekin :D Nyt vain sitten etsimään matkalaukkuja.

   eveliina – Ei siihen tule nytkään koska meillä käytetään lasin/kupinalusia :D Tuo vaaleanruskea nelikulmainen levy on kupinalunen.

 3. Nina says:

  Onpa ihastuttava! Luulen, että minulle kauniiden vanhojen laukkujen metsästäminen olisi hankalampaa kuin uuden pikkupöydän osto. Ihana siis että laukut löytyi omasta takaa.

  1. Rhia says:

   Nina – Yritin katsella myös sopivaa uutta pöytää, mutta ne olivat kaikki, jopa pienimmät, liian suuria tai liian korkeita ja jotenkin rumia. Piti siis etsiä jotakin toista ratkaisua. Onneksi se löytyi näin läheltä, muuten varmaan olisi metsästyksessä mennyt pitkä aika.

   Eveliinalle vielä lisäyksenä että lasilevy olisi muuten hyvä ajatus, mutta koska laukun kansi pitää pystyä myös avaamaan niin se voisi käytössä olla hankala. Nämä laukut kun toimivat kaikki samalla myös säilytyskalusteina ;) Ja tuossa vanerisessa tosiaan on niitä käsityötarvikkeita joita saatan tarvita useinkin.

 4. eveliina says:

  ^ai juu, unohin. Meillä noita matkiksia kaivellaan harvemmin ja sillon vaan nostetaan levy sen päällä olevan roinakasan kanssa pois. (Toisen päällä on kyllä telkkari, joten sitä ei juur tuu nosteltua…)

  Meillä myös asuu yks tyyppi joka ei aina osu noihin alusiin :D

  1. Rhia says:

   eveliina – En mäkään noita muita matkalaukkuja kauheesti tule kaivelleeksi, mutta noita käsityöjuttuja tulee tarvittua enemmän. Oon sitä tyyppiä joka ei osaa vaan istua tekemättä mitään ;) aina pitää olla joku homma käsillä. Meillä ainoa joka tossa kahvikuppiaan oikeestaan pitää oon minä, eli jos en osu niin sitte saan syyttää ihan vaan itteeni. Ja jos niikseen tulee niin toi pinta-ala on niin pieni että sen vaikka päällystää noilla kupinalusilla jos tulee vieraita jotka ei osu aluseen muuten :D Mutta pidän idean mielessä jos joskus haluan siihen fiinimmän pinnan.

  1. Rhia says:

   Ulrika – Kyllä :D tosin huomasin tänään että oon onnistunu lastaamaan siihen jo pinon lehtileikkeitä ;D

Comments are closed.