Ofelia Market ja Evil Dressmaker-mallisto

on

Ofelia Market kutsuu! 11.9 YO-talolla päästetään riehakkaat myyjät irti klo 12-18. Evil Dressmakerin löytää myös myyntipöydän takaa. Pistäkääpä päivämäärä kalenteriin sillä samalla lanseerataan myös Evil Dressmaker-mallisto jonka piti tulla ulos jo ajat sitten. Näin se elämä heittelee, joskus vähän käydään uppeluksissa mutta aina lopulta pulpahdetaan pinnalle kuin korkki.

Myynnissä käsin valmistettuja steampunk-, pinup- ja vintage-henkisiä asusteita sekä valikoituja vintageaarteita. Candy cane-minimallistoon kuuluu tällä hetkellä huivikauluspusero special edition-väreissä keltainen ja minttu, viininpunainen villasekoitehame kultaisin napein, kukkapanta vaaleanpunaisena ja valkoisena sekä punottu samettihattu. Classy sassy-minimallistoon kuuluu ruskea villasekoite-viitta satiininauhakoristein, lyhythihainen bolero special edition väreissä roosa-raita ja pörröinen ruskea-ruutu sekä minibaskeri skottiruuturusetilla. Luvassa myös Evil Dressmakerin Ofelia-erikoistarjouksia. Tule tekemään löytöjä ja tuo kaverisikin! Tapahtumassa mukana myös Fintage ry.

IN ENGLISH
Ofelia Market Tampere is here again! Our vintage-, pinup-, goth-, lolita-, steampunk-themed market opens on 11.9 at 12. Doors are open till 18.00. You can also find Evil Dressmaker behind the stall. Mark the date on your calendar because Evil Dressmaker collection is finally launched in this event. Sometimes life throws you around, you go underwater but you always pop up on the surface in the end.

Evil Dressmaker offering hand made steampunk-, pinup- and vintage-style accessories and selected vintage treasures. Candy cane – mini collection includes scarf collar blouse in special edition colours yellow and mint, wine red woolmix skirt with golden buttons, floral headband in pink and white and woven velvet ribbon hat. Classy sassy – minicollection includes brown woolmix cape with satin ribbon embellishments, short sleeved bolero in special edition colours pink-stripe and brown-plaid and miniberet with tartan plaid bow. Evil Dressmaker also got some Ofelia Market-special offers for you. Come and make some good finds and bring your friend aswell! And our brand new association Fintage also attending.

6 Comments

 1. Riite says:

  Oi, oi, tuo minibaskeri on aivan ihana! Paljonko sellaisella on hintaa?

  1. Rhia says:

   Riite – kiitos :) hinta 25 €

 2. kyborgi says:

  Tuo viininpunainen villasekoitehame ja tuo pusero! Voi harmi kun en pääse Ofelia Marketiin…

  Varsinkin hame paikkaisi vaatekaappissani ammottavan 30-lukuhenkisen ja viininpunaisten vaatteiden aukon. <3

  1. Rhia says:

   kyborgi – No eiköhän näitä myöhemminkin vielä saa :D Ajatuksena oli siis (mikäli menekki on hyvä ja edellyttäen että sopivia kankaita on saatavilla) pitää sekä tuo puseromalli että hame tuotannossa pidempään ja ottaa myös eri värejä mukaan. Kaikkea vaan ei pysty ihan kerralla ;) Pusero-kankaat ovat pieniä kangaseriä, niitä ei myöhemmin todennäköisesti saa täsmälleen samoina sävyinä, mutta hamekangas on ainakin toistaiseksi kangastukun vakituisessa valikoimassa. Nettikauppakin on suunnitteilla ja ennen kuin se avautuu voi tilauksia tottakai tehdä myös sähköpostitse.

 3. Hehkuvainen says:

  Oih! Olipa ihanaa, että eksyit Alitsan avaruuteen Hibernaatiopesäkkeen kautta, niin minä saatoin eksyä tänne Alitsan avaruuden kautta :D. Vintage (olen katsonut viime aikoina kovasti Hercule Poirotia) ja burleski kiinnostavat, ja keskiaikamarkkinatkin tuli käytyä. Jotenkin tutulta tuntui siis tämä blogisi heti ;). Vinkkasinpa saman tien parille kaverille Ofelia Marketista, toivottavasti tapahtuma on suuri menestys!

  1. Rhia says:

   Hehkuvainen – Kiva kun eksyit :D Poirotia täälläkin on ahkerasti tuijoteltu koko kesä. Mua on aina kiinnostaneet kaikenlaiset pukuhistoriaan ja vintageen liittyvät jutut. Täällä blogissa (kuten huomaat jos yhtään selailet juttuja taaksepäin) pompitaan sulavasti keskiajasta 40-lukuun ja 1800-luvusta moderniin aikaan. Lemmikkirotat, geokätköily, käsityöt ja kaikki muu sulassa sovussa. En oikein osaa edes määritellä mikä tämä blogini on kun täällä on vähän kaikkea. Ehkäpä olen Kaikkien Alojen Erikoisasiantuntija kuten toimittaja, pakinoitsija ja kirjailija Juhani Mäkelä joskus kirjassaan osuvasti totesi. Uskon että jos ei muuta niin Ofeliassa on ainakin hauskaa :D

Comments are closed.