Travelling outfit for a Lady

on

Arkisin tulee harvoin tälläydyttyä ihan viimeisen päälle mutta tänään oli pistettävä vähän fiinimpää päälle. Olin nimittäin valokuvamallina näyttelyä varten. En malta odottaa että näen lopulliset kuvat. Sen sijaan näytän teille omat näpsyni iltapäivän asusta. Olkaatten hyvät! Kerron näyttelystä lisää syyskuun puolella jahka saan siitä tarkemmat tiedot.

IN ENGLISH
During weekdays I rarely dress up fancy, but today I had to. I was modelling for a photographer. I can’t wait to see the final photos. But I can show you my own snap photos of my outfit. Here you are! I will tell you more about the photos and the exhibition where they will go later when I get more information about it.


Puku, hattu, kengät – 40-luvun vintagea
Laukut, puuhka – vintagea, tarkka ikä ei tiedossa
Käsineet – iästä ei tietoa, kirppikseltä
Hiusverkko, korut – uusia

Dress, hat, shoes – 40’s vintage
Bags, furcollar – vintage, excact age unknown
Gloves – age unknown, thrifted
Hairnet, jewelry – new

15 Comments

 1. superheidi says:

  oooh, all elegance!

  1. Rhia says:

   superheidi – Indeed :D I do like it how this outfit turned out (everything else was perfect except the hair, it could have been better…)

 2. Tasha says:

  Va va va voom! What fantastic photos. Look forward to hearing more about it.

 3. Aivan ihana kokonaisuus! Varsinkin tuo hattu, ah! Rakkautta ensisilmäyksellä. :)

  1. Rhia says:

   Tasha – Thank you :D shouldn’t be long before I’m able to tell more.

   Magdalena Hai
   – Kyllä :D Hattu oli todellinen löytö parisen vuotta sitten. Maksoin siitä vain kaksi euroa hyväntekeväisyys-kirppiksellä jossa kaikki muut hatut olivat kympin tietämissä paitsi tämä. Se näytti uudempien hattujen seassa sen verran kurjalta että hinta ehkä siksi alhainen, mutta eivätpä tienneet mitä myivät sillä se on ehtaa 40-lukua ;) Hattu itseasiassa näkyy myös tässä postauksessa, mutta paremmaltahan se näyttää päässä.

 4. Ulrika says:

  Upea hattu ja käy sulle tosi hyvin! Tykkään muutenkin asusta, paitsi tuosta puuhkasta, ne on musta vähän creepyjä, vaikka vintage turkikset hyväksynkin.

 5. Petriina says:

  Tosi hieno kokonaisuus !

  1. Rhia says:

   Ulrika – Kiitos :) Mulla on vähän kahtiajakautunut mielipide turkiksiin. Eläinrääkkäystä en hyväksy missään nimessä, mutta asianmukaisesti metsästettyjä turkiksia vastaan mulla ei ole mitään. Ja sellaisia vintage-turkiksia joilla ei ole päätä ja siihen ympättyjä tekosilmiä pystyn käyttämään kyllä ilman creepy-tuntemuksia. Lapsuus maatilalla on karaissut jonkin verran :) Mulla on toinenkin kirppis-turkispuuhka, vaalean siniharmaa, mutta siitä lähtee karvaa niin paljon että eipä sitä tule juuri käytettyä.

   Petriina – Kiitän :D tuossa asussa tuli kyllä verrattoman ladymainen olo.

 6. Arabella says:

  Perfect shade of lipstick. Vintage-looking but not typical. Can you share?

  1. Rhia says:

   Arabella – I have used little desaturation and sepia-toning on the photos to create more vintage look so the lipstick shade looks a bit more darker and warmer than what it actually is. The lipstick that I used for this (and also one of my all time favourites for vintage look, and hey, for any kind of look) is Shu Uemura in shade 170. It is rather bright and has cold blueish undertone.

 7. Arabella says:

  Clever! Thank you.

  1. Rhia says:

   Arabella – Glad that I can help =) You can also see the same lipstick in this photo without colour adjustments, if that gives you any more refrence.

 8. Billie says:

  Eka kuva on ihana..todellinen salaperäinen lady!

  1. Rhia says:

   Billie – Eikö vain :D Sellainen olen salaa haaveissani

Comments are closed.