Ship Ahoy!

Niinkuin tiedätte, rakkaat lukijat, tykkään liehustaa burleski-bileissä. Yksi suosikeistani on Ship Ahoy! johon pääsin ilokseni tälläkin kertaa huutamaan ja hurraamaan ääneni käheäksi. Esiintyjä-kaarti ei pettänyt nytkään. Suomen parhaimmistoa oli täydennetty ulkomaanvahvistuksella Englanninmaalta sekä sideshow-voimamiehellä, jonka esityksen olen halunnut nähdä jo pidemmän aikaa. Show oli hämmästyttävä ja jopa hieman puistattava, mutta ihana. Kuriositeettina kerrottakoon että otin shown aikana noin 530 valokuvaa joista roskakoriin päätyi suoraan noin satakunta ja julkaistavaksi parhaimmat 1-5/esitys. Burleski-esityksen valokuvaaminen ei ole ihan helppoa. Ellet pääse eturiviin, kameran edessä mesoo innokkaita faneja heiluvine käsivarsineen, hattuineen ja hiuslaitteineen. Valaistus on vähintäänkin puutteellinen ja tilanteet vaihtuvat kiihtyvällä tahdilla. Siitä huolimatta kamerasta löytyi muutama kelvollinen otos. Jos jäit tällä kertaa hauskuudesta paitsi, seuraavan kerran Tampereella on mahdollisuus nähdä burleskia 19.8.11 Burlesque Cocktail vol 4:n merkeissä ja 10.9.11 Circus meets Burlesque-tapahtumassa.

PS. Tässä vaiheessa varoituksen sana voi olla paikallaan. Kuvat sisältävät alastomuutta ja osa kuvista voi olla liian voimakkaita herkimmille. Katsominen siis omalla vastuulla.

Ja jos edelliset Ship Ahoyt kiinnostavat, niiden kuvia voi käydä katsomassa täällä (2010) ja täällä (2009).

IN ENGLISH
As you know, my darling readers, I love to hang out in burlesque parties. One of my favourites is Ship Ahoy! event in Tampere, which I was gladly able to join in again this year and shout and cheer my voice off. Performer list didn’t disappoint me this time either. Best burlesque performers of Finland were reinforced with luring Luna Rosa from England and sideshow strong man, which I have wanted to see some time now. Show was amazing and even a bit shuddering, but wonderfull. As a curiosity fact, I took about 530 photos during the show and about 100 of them went straight to bin. I selected about 1-5 photos per performance to be published. Photographing burlesque show isn’t very easy. If you don’t get to the first row, there will be excited fans waving infront of the camera with their elaborate hats. Lighting is lacking to say the least and situations change with accelerating speed. Despite of that I found couple nice shots from my camera. If you missed the fun this time, next opportunities to see some burlesque in Tampere are 19.8.11 with Burlesque Cocktail vol 4 and 10.9.11 in Circus meets Burlesque-event.

PS. Disclaimer – Photos include nudity and some of them might be disturbing for sensitive viewers. So view at your own risk.

And if you’re interested in previous Ship Ahoy-events, you can check the photos here (2010) and here (2009).


Hattu keräsi illan aikana kohteliaisuuksia tuiki-tuntemattomilta. /
My hat got compliments from strangers during that evening.


Intopiukassa /
Two excited fans


Bettie Blackheart


LouLou D’Vil


Frank Doggenstein
as pirate


Exotic Luna Rosa


Pepper Sparkles as a jellyfish


The Baron


Hellsinki Hellcat


Bettie & Frank


Queen of fire tassels


Luna & LouLou


Ja muistutus vielä että kuvat ovat omiani.
Niiden käyttöoikeutta koskee lisenssi. Lainatessasi kuvaani
muista mainita kuvaajan nimi./
And a reminder: photos are mine.
If you want to use them, check the licence.
If/when borrowing
my photos, mention my name.

11 Comments

 1. RautaNeito says:

  OI jospa oisin voinut olla mukana :D Hattu on kyllä upea ja asukin merellinen. JA nuo kengät kruunaa koko jutun.

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Ehkä sitten ensikerralla :D Asu ei omasta mielestäni ollut niin onnistunut kuin aiempina vuosina mutta en jaksanut alkaa väsäämään tällä kertaa mitään ihmeellistä ja tyydyin kaapista löytyviin juttuihin. Sen, mitä kengille tapahtui, kerron myöhemmin ;)

 2. Oona Bee says:

  oih hattu on ihastuttava, kuvat todella onnistuneita ja itse vain kiristelen hampaita ajatellessani etten päässyt saapumaan! :/

  1. Rhia says:

   Oona Bee – kiitos :) Onneksi aina lohduttaa se että burleski-bileitä tulee lisää ihan pian!

 3. Billie says:

  Hienoja kuvia..harmi että Louloun ja Lunan esitys jäi näkemättä kun isännällä oli aamuvuoroon meno. Ja The Baronia en ilenny kattoa ekan naulatouhun jälkeen! :D

  1. Rhia says:

   Billie – Harmi että teiltä jäi viimeinen näkemättä, se oli upea kyllä. Täytyy tunnustaa että oli minunkin välillä katsottava vähän muualle kun Baron vaan lisäsi painoja kettinkiin ;) Minusta noi sideshowt on jännittävän erilaista katsottavaa sinne burleskin sekaan sovitettuna. Nyt vielä täytyis päästä näkemään Missy Macabre. Mutta kaikenkaikkiaan varsin nautittava oli ilta.

 4. Amalia says:

  Olin itsekin paikalla, ja loistavat bileet olivat kyllä kyseessä! Itse asiassa muistan nähneenikin sinut siellä yleisössä, olit aika pitkään itse asiassa minun ja kaverini edessä :) Minulle nämä burleskibileet olivat kolmannet laatuaan eivätkä taatusti jää viimeiseksi! Esiintyjät laittoivat itsensä peliin täysillä ja jos pitäisi valita illan suosikkiesitys, se olisi erittäin vaikeaa. Se tosin oli valitettavaa, että bileiden miesväen joukossa oli muutamia, no, vähän limaisempia tapauksia… Suurin osa oli taas kerran fiksua, hauskaa ja filmaattista porukkaa sukupuolesta riippumatta, mutta saimme kaverimme kanssa hieman epämiellyttävääkin huomiota muutamalta paikalla olleelta mieheltä. Jotenkin tuntuu, että ainakin näissä Tampereen bileissä bilepaikka vaikuttaa paljon paikalle ilmestyvään porukkaan, kun esimerkiksi viime vuoden Circus Meets Burlesquessa oli selvästi vähemmän tällaista epäasiallista porukkaa. Tiedä häntä. Upeat bileet olivat joka tapauksessa ja ainakin yleisön eläytymisen puolesta ehkä parhaimmat, joissa olen tähän asti ollut.

  Ja tosiaan, minunkin nyt täytyy kehua asuasi, se kun oli aivan upea :) Kiinnitin siihen huomiota jo bileissä ja minun piti jotain sanoakin siitä, mutta sitten taisi tulla sen verran porukkaa eteen, etten saanut siihen mahdollisuutta (ennen kuin nyt, tietysti). Luulisin, että saat minusta uuden lukijan, sen verran mielenkiintoiselta blogisi vaikuttaa.

  1. Rhia says:

   Amalia – kiitos pitkästä kommentista ja kehuista :D Voi miten harmi että siellä oli jotain limanuljaskoita liikkeellä! Toissavuonna Ship Ahoyssa oli joku vanhempi limanen äijä kuvaamassa videokameralla aivan lavan edessä kontallaan. Ällöä! Ehkä se on just toi paikka joka vetää tommosta epämäärästä sakkia. Mutta se tosiaan yleisölle eduksi että tuolla on ehkä aina äänekkäin porukka.
   Eihän sinulla tai kaverillasi satu olemaan sinivihreää tukassa?

 5. Ihana hattu, ei ihme että kommentit lentelivät :)

  1. Rhia says:

   Ulrika – Kiitos. Yksi nainen jopa kysyi mistä näitä voi ostaa ja kun kuuli ettei mistään niin ehdotti että tekisin näitä myyntiin :D

Comments are closed.