Ihanat naiset satamassa

Viime perjantaina oli taas hauskaa hubaa tiedossa satamassa. Viime vuonna pääsin asullani Tampere Street Style’n sivuille. Tänä vuonna ajattelin ottaa hivenen hillitymmin, etenkin kun kelit ovat olleet mitä ovat (hikiset ja ahdistavat) ja päätin jättää joustamattomat vaatteet kaappiin. Hätäisesti sain perjantai-aamuna kasaan trikoomekon Nanson raikkaasta raitakankaasta. Suikan olin tehnyt jo pari viikkoa aiemmin ja nyörikoristeen puuhasin muutamassa minuutissa mekon piristeeksi.  Itse tapahtuma oli taas täynnä jännittävästi pukeutuneita ihmisiä ja upeita uusia esityksiä. Tuttujakin bongasin: Nelliinan ja Oh Mollyn Riinan. Kuvat kertokoot loput.

PS. Mä niin rakastan noita naisia, uskaltaisimpa minäkin…

IN ENGLISH
Last friday included some fun activies in the harbour with Ship Ahoy!-burlesque event. Last year I made it to the Tampere Street Style-page. This year I wanted to do something more low-key, especially when weather has been what it’s been (sweaty and hot). In the morning I was able to quickly make jersey dress for the evening. Garrison hat I already made couple weeks ago and string decoration for shoulder I made in couple minutes. Event itself was as exciting as ever. People wearing elaborate outfits and lots of new magnificent shows. I also saw couple familiar faces: Nelliina and Riina from Oh Molly. Photos will tell the rest.

PS. I just love those women, I wish I’d have the courage…


Shoes of Evil! Muutaman tunnin jälkeen
varpaissani oli rakot jopa rakkojen alla. /
Shoes of Evil! After couple hours I even
had blisters under blisters on my toes.


Cherrie A. Dorable


Tinker Bell


Olivia Rouge


Jackie O’Lantern


LouLou D’vil


Miss Anne Trophy


Itty Bitty Tease Cabaret


The Tease Queens

2 Comments

  1. prefecta says:

    On kyllä blogien perusteella ollut varmasti hauska ilta!

    Asiasta kukkaruukkuun, Tampereilaisen jutussa on väärä blogiosoite!

    1. Rhia says:

      prefecta – oli todella hauska ilta :D Ja joo niin on, olen jo kertaalleen ilmoittanut niille että tarkkuutta osoitteisiin kun niissä on ollut virheitä muutenkin (muidenkin kuin mun osalta) ja viimeksi oli jo mulla uusi osoite jutussa mut en tiedä miksi tähän oli sitten pulpahtanut tuo vanha osoite. Pitänee taas pistää viestiä…

Comments are closed.