Joutsenia, kylpypaljuja, merimiehiä ja Minni Hiiri

on


Ah miten
kaunis onkaan naisvartalo. Kaikesta päätellen sen on huomannut minu
n lisäkseni ainakin yksi limainen tirkistelijä-ukko sekä useampi sata muuta uteliasta. Perjantaina Mustalahden satama täyttyi seiloreista ja merirosvoista Ship Ahoy!-tapahtumassa. Niinpä lähdimme ystävien kanssa katsastamaan millaisia esityksiä burleski-tähtösemme olivat saaneet aikaan. Väkisin pakotin mukaani myös Tiitin joka olisi halunnut ennen tapahtumaa kahden viikon kestoiselle asustus- ja meikkausleirille. Törmäsimme satamassa myös Nelliinaan & kumppaneihin (olikse-vai-eikse-ollu?). Viikon valmistautuminen huipentui siis kolmen tunnin tepasteluun päkiäntappaja-kengillä. Viikon valmistautuminen siksi että vaatekaappini ei ennestään sisältänyt mitään joka olisi edes etäisesti kuvitellut näyttävänsä melkein merimies-tyyliseltä. Viime lauantaina ostin Uffin euron päiviltä puseron ja hameen, torstaina ostin huivin ja korkkarit kirpputorilta. Hame valmistui torstaina. Perjantai-aamuna viimeistelin puseron ja kengät. Tiiti valitti että olin antanut hänelle väärää tietoa ja pako.. eikun suostutellut hänet valhein hätsynpikaiseen asustautumiseen ja lähtöön ilman huulipunaa vaikka olin itse vääntänyt kampausta tunnin. Noh, selitys on hyvä. Olen niin surkea tekemään yhtään minkäänlaisia kampauksia, että yksinkertaisimmankin (siis joku muu kuin ponnari) kampauksen tekeminen kestää tunnin. Meikin tekemiseen meni noin puoli tuntia, mikä ei ole ollenkaan ihmeellistä kun katsoo “ennen meikkiä”-kuvaa. Mutta tässä kuvasatoa. Nauttikaa =)

IN ENGLISH Oh how beautiful is female body. Amongst me and one slimy peeping tom, couple hundred other nosy people have noticed that aswell and gathered on Mustalahti harbour (unfortunately only in finnish) to see lovely burlesque-shows in Ship Ahoy!-event. Me and my friends decided to go and have a look. I also lured Tiiti with us but would have wanted to have two weeks cloth & make up preparing course before the event. At the harbour we also bumbed into Nelliina & friends (wasit-or-wasn’tit?). One weeks preparation reached it’s climax with a three-hour strut on feetkiller-heels. One weeks preparation because my wardrobe didn’t have anything that would even remotely thought about looking almost-like sailor-style. Tiiti was complaining that I gave her false information and forc… I mean I persuaded her to come along with just about an hours time to get dressed and without any lipstick, even though I used an hour just to do my own hair. Well there is a good explanation for that. I suck at doing hairdo’s. It takes an hour for me to create even very simple hairdo (except ponytail). It took about half an hour to do the make up, which isn’t surprising when you look at the “before”-photo. But here some photos of the evening. Enjoy =)

Meikki tekee ihmeitä /
Make up does wonders
Rhia the Evil Sailor

Pusero & hame – Uff, tuunattu nauhoin ja napein
Seilori-hattu – itse tehty
Hanskat, huivi & kengät – kirppis (kengät rusetein tuunattu)

Blouse & skirt – Uff, pimped with ribbons & buttons
Sailor-hat – selfmade
Gloves, scarf & shoes – thrifted (shoes pimped with bows)

Asusteet lähikuvassa
Hatun ankkuri – löydetty maasta
Laukku – kirppis

Asseccories
Anchor on the hat – found from the ground
Bag – thrifted

Ystävän hurmaava joutsen-laukku /
My friends charming swan-bag


Cherrie A. Dorable

Olivia Rouge

LouLou D´vil