Wiggle wiggle

Nytpä voisin näyttää teille jotain mitä löysin helatorstaina Koskin kaupunginteatterin kirppikseltä. Tämä on ensimmäinen wiggle-pukuni ja katsokaa miten kurvikas! Puku oli himppasen huonossa hapessa sillä toinen olkasauma oli kokonaan auki, toinen kainalo kokonaan auki ja vetoketju oli ratkennut kahdesta kohtaa irti puvusta. Samoin takalaskos oli ratkennut alareunastaan. Puku on nyt pesty ja revenneet saumat on korjattu mutta muuta korjattavaakin vielä löytyy. Kankaan rakenteesta johtuen se on kulunut erikoisesti niin että mustat langat ovat muutamista kohdista lähes kokonaan kuluneet pois, varsinkin toisesta taskusta. Taskun kohdan ajattelin korjata siirtämällä kangasta taskupussista ylöspäin. Lisäksi kaula-aukon koristenanauhat on kiinnitettävä uudelleen. Olisikohan täksi kesäksi tiedossa juhlia joihin tämän voisi pukea? Kutsuja otetaan vastaan ;)

IN ENGLISH
Now I could show you something I found last thursday from local theater’s jumble sales. This is my first wiggle dress and look how curvacious! Dress was in a bit bad shape, one shoulder seam was torn, one armpit was completely torn, zipper was ripped off in couple places. Also backside pleat was torn from the seam. Now the dress is washed and I have fixed torn seams. But there is still more to fix. Due to the unique way of weaving this fabric, black fibers have worn out in places, especially in the pocket. I was going to repair the pocket by moving fabric from the pocket pouch little bit upwards. And decorative ribbons on the neckline needs to be stitched back on. I wonder if there is any parties this summer where I could wear this dress? Invitations will be accepted ;)


Kuvanlaadusta kiitokset Nokialle /
Thanks for the photo quality goes to Nokia phones

5 Comments

 1. It’s lovely and it fits you really well. I love your mirror too.

  1. Rhia says:

   Camelia – Thank you, I love it too :) and I am surprised how well it actually fits, even though it is pretty tight under bust. Mirror is at my work place in the fitting room :D I bought it because I thought that cute mirror makes customers feel prettier.

 2. elina says:

  Hieno puku! Maailmassa tarvittaisiin enemmän pieniä cocktail-tilaisuuksia, joissa voisi käyttää tällaisia ja hassuja pieniä hattuja.

 3. RautaNeito says:

  Ihana puku!!

  1. Rhia says:

   elina – No sanopa muuta, mistäs me kehitellään lisää semmosia tilaisuuksia?

   RautaNeito – Kiitos, niin on :D

Comments are closed.