Haaveita / Dreams

Haaveilen täällä kesästä koska näyttää vähän sille että se on peruttu. Kuvittelen käveleväni kuumalla asfaltilla aurinkovarjoni kanssa, kevyesti heilahteleva sifonkimekko päällä ja kevät-lakanoiden mukana tulleet kiilapohjakengät jalassa. Ja kun lähden aamulla töihin totuus lävähtää kasvoille kuin märkä villasukka. Talvi, luovuta jo! Onneksi voin iltaisin hautautua kesähaaveisiin selaamalla Casey’n ihanaa blogia ja kerätä ideoita uusiin kesävaatteisiin, kuten vaikkapa tämä pitsillä somistettu raitatoppi tai tämä merihenkinen nyörivyö.

IN ENGLISH
I’m dreaming of summer here, because it seems it’s been cancelled. I imagine myself walking on hot tarr mack with my parasoll, wearing flirty chiffon dress and wedge shoes that came with my new spring linen. And when I leave home in the morning, the truth slaps my face like a wet sock. Winter, give up! Thankfully I can bury myself in sweet summer dreams by browsing Casey’s lovely blog and collect ideas for new summer clothes, like this lace-embellished stripe top or this nautical style rope belt.


Pakko tunnustaa että nämä näyttävät paremmilta kaukaa kuin läheltä.
Saa nähdä montako viikkoa kestävät käytössä… /

Have to admit these look better from far than close.
It is left to be seen how long they last…

Sormukset joita käytän aina – luokkasormus, itse tehty
hopeasormus ja isännältä saatu lahjasormus. /
Rings that I always wear – class ring, silver ring made
by me and gift from my darling boyfriend.


Itsetehdyt helykorvikset sterling hopeaa. /
Sterling silver earrings made by me.

Luultavasti ainoa kirkkaanpunainen vaate jonka omistan. /
Probably the only bright red clothing I own.

2 Comments

  1. Ina says:

    Aika hienot korut oot tehnyt itse! Wow. Ja ihana, kun käytät luokkasormusta :)

    1. Rhia says:

      Ina – Kiitos :) kävin monta vuotta kansanopiston hopeakoru-kurssilla, siellä tuli väsättyä kaikenlaista. Ehkä vähän liikaakin koska läheskään kaikkia ei tule edes käytettyä, ei vaan ehdi. Luokkasormus (siis tuo missä ketjumainen pintakuvio) taas on ollut sormessa kahdeksannesta luokasta lähtien :) eli… ööö… sanotaan nyt vaikka että yli 20 vuotta :D Se sopii minusta aika kivasti noiden kahden muun kanssa. Mulla on leveä Kalevalakorun sormus jota käytin aiemmin, mutta se hiostaa niin hirveästi että kolme kapeampaa sormusta on paljon kivemmat, ne antaa ihonkin hengittää siellä alla.

Comments are closed.