I <3

Siivosin vähän korulaatikkoa ja löysin hopeisen sydänriipuksen joka oli suosikkikoruni teini-iässä. En muista enää tarkkaan mutta luultavasti sain sen lahjaksi joskus 80-luvulla. Käytin sitä kyllästymiseen asti ja sitten se lojuikin laiminlyötynä lähemmäs 15 vuotta korurasian pohjalla. Nyt sydänhempeily maistuu taas ja päätin ottaa korun käyttöön. Aika söpö vai mitä!

PS. By Gum By Golly’ssä on upea vintage-aiheinen arvonta johon toki kannattaa osallistua. Aikaa osallistua on maanantai-iltaan (amerikan aikaa).

IN ENGLISH
I did a little clean up on my jewelry box and found sterling silver heart pendand, which was my favourite jewelry when I was a teenager. I don’t remember exactly but I think I got it as a present from someone in the 80’s. I used it till I fed up and after that it was abandoned at the bottom of my jewelry box about 15 years or so. Now I think it’s time to use it again. Cute isn’t it!

PS. By Gum By Golly has a fabulous vintage themed give away, check it out. You have till monday evening to enter (central US time).


Leimoista saa hädintuskin selvää. Oli otettava valokuva
niiden tulkitsemiseksi. Vuosileimaa en löytänyt. /
You can barely read hallmarks. I had to take a photo
to read them. Couldn’t find year hallmark at all.

GST = Gold Team/Kulta-Tiimi, Turku, Finland
925 = sterling silver

4 Comments

 1. nooruska says:

  Ihana on!

  Kiitos muuten noista vaatesäilytys vinkeistä, tuli tarpeeseen.

  1. Rhia says:

   nooruska – Niin on :) Ja ole hyvä, nämä vinkkipostaukset on aina hauskoja tehdä.

 2. Cute. I love it when that happens- you put something away for years after wearing it all the time and then find it and start wearing it again.

  1. Rhia says:

   Camelia – Yes, that is lovely when it happens. Too bad I have sort of grown (krhm..) out of most of my old clothes, but thankfully I have other stuff I have saved from my younger years :) I am rather surprised this hasn’t gone lost since I have moved about 10 times since I got this. Now I think it is going to be my favourite :)

Comments are closed.