Keväänvihreää / Spring green

on

Kaikki jauhaa keväästä. Koska olen laumaeläin, aion tehdä myöskin kevätpostauksen. Osittain siksi että tänään on koko päivän satanut lunta. Osittain siksi että sain postista paketin. Tutkailin taannoin puhtaasti uteliaisuuttani H&M Home-mallistoa. Mikä saattoi lompakon kannalta olla virheliike. Törmäsin nimittäin pussilakanasettiin joka sulatti sydämeni samantien. Olen aina ollut heikkona koukeroisiin lehti-kuvioihin joten nyt sängyssämme komeilevat uudet pussilakanat. Kevään kunniaksi. (Paketissa saattoi olla myös yhdet kengät…)

IN ENGLISH
Everybody is on about spring. Since I’m a pack animal, I’m also going to make spring post. Partly because it’s been snowing whole day. Partly because I got a package on the post. Some time ago I was checking H&M Home collection, just out of curiosity. It might have been a mistake, when it comes to my wallet. I ended up browsing bedlinen that melt my heart in a second. I have been always into curly leaf motifs so now we have bedlinen like that. Just because the spring is coming. (There might have been also pair of shoes in the package…)

8 Comments

 1. Petriina says:

  Ai saattoi olla :-D
  Nätit lakanat !

  1. Rhia says:

   Petriina – Saattoi ;) Ja lakanat on ihanat.

 2. e says:

  Jep, noi on nätit!

  Mulla on muuten ongelma: mistään ei löydy kunnollista liituraitaista liiviä (ja mahd. myös housuja) koossa 32. Kummallista miten näin pieni ihminen ei kunnollisia vaatteita löydä. Kaikki on liian isoja tai vääränmallisia tai värisiä tai ties mitä! Kannattaiskohan vaan ostaa joku isompi mutta suht oikean näköinen ja viedä ompelijalle? Ihan hirveän kallista en haluisi ostaa…

  1. Rhia says:

   e – Eikö vain =)

   Et ole ensimmäinen pienikokoinen joka valittaa kunnollisten vaatteiden löytämisen vaikeutta. Tuntuu olevan yhtä vaikeaa, ellei vaikeampaakin kuin isokokoisten löytää kivoja vaatteita. Etenkin jos ei nuortenosaston vaatteet kiinnosta (tai mittasuhteiltaan sovi) niin voi olla tosi vaikeaa löytää yhtään mitään, mutta kahta vaikeampaa löytää jotain tiettyä tyyliä. Helpoiten varmaan onnistuu jos etsit kaupasta tai kirppikseltä oikean näköisen liivin josta sitten ompelija pienentää. Suosituskoko 36-38. Siitä on vielä helppo pienentää. Jos on kovin paljon tuosta reilumpi niin samalla vaivalla sitten tekee kokonaan uuden liivin mittojen mukaan. Sitäkin toki kannattaa harkita sillä mittojen mukaan hyvin tehty vaate kestää vuosia. Teettäen hinta toki on kalliimpi, mutta mittojen mukaan teetetty on hyvin istuva, laadukas ja kestävä vaate (edellyttäen että ompelija on ammattitaitoinen).

 3. RautaNeito says:

  Onpas raikkaan väriset lakanat :) Kivat!

  1. Rhia says:

   RautaNeito – Kyllä vain :D näin keväisin aina alkaa tehdä mieli keväänvihreää ja pianhan se alkaa pukata tuolta luonnostakin (toivottavasti ainakin). Lisäksi tuo kuvio on tosi kaunis.

 4. e says:

  Kiitos neuvoista, sillä on tullu huomattua että perusvaatteita löytyy kyllä hyvin jos henkkamaukat yms. jaksaa kiertää mutta sitten mitään vaativampaa ei millään muotoa. Viimeisin juhlamekko ylitti budjetin kolminkertaisesti mutta tunnin jos toisenkin sitä etsi alkoi vähän kyllästyä. :D Musta tässä oudointa on se että aina ajatellaan että niitä ihan hoikimpia suositaan mut ilmeisesti olen siihenkin liian laiha.

  1. Rhia says:

   e – Ei kestä kiittää :) kiva jos voin auttaa. Nopsalla googlauksella löysin helsinkiläisen pieniin kokoihin erikoistuneen liikkeen Piccola Donnan. Kannattaa tutustua heidän valikoimiinsa, ainakin juhlavampia vaatteita näyttäisi olevan hyvä valikoima. Pienten kokojen nettikauppojakin varmasti löytyy, tosin netistä tilaamisessa on aina ne omat riskinsä. Mutta kun kerran onnistuu löytämään kaupan jonka mitoitus sopii itselle niin on jatkossa helpompi sitten tilata lisää.

Comments are closed.