Drool

Olen tässä pidempään etsiskellyt matalakantaisia talvisaappaita vanhojen kuolinkorinoissaan kärsivien tekomokka-räyskien tilalle. Olen katsastellut aviator-tyylisiä nyöritettäviä nahkasaappaita uskaltamatta tehdä päätöstä suuntaan tai toiseen. Mietin myös maihareita koska ne ovat monien jaloissa näyttäneet hyville, mutta naisellisempien matalakorkoisten maiharien löytäminen on ihan työn ja tuskan takana. Ihan ensin ihastuin tiedätte-kyllä-missä-blogissa Fly Londonin tyttömaihareihin joissa on samettinauhat. Mutta arvatenkin niiden hinta ja huono saatavuus (kaikkialta loppu) pistivät kapuloita haave-rattaisiini. Sitten kuolasin Varustelekassa vaaleanruskeita jenkkiarmeijan laskuvarjo-maihareita.

Eilen satuin tekemään alustavaa nuuskintatyötä lähestyvän Englanninmatkan shoppailukierrosta varten ja törmäsin Clarksin sivuille. Olin jo päättänyt että jos törmään Englannissa täydellisiin talvisaappaisiin ne lähtevät kotiin maksoivat mitä hyvänsä (no okei, ei ihan mitä hyvänsä, yritetään sentään pysyä matkabudjetissa). Ja nyt mä luulen että voittaja on löytynyt! Clarksin matalavartiset, karvalla reunustetut saappaat näyttävät täydellisiltä. Hintakaan ei ole paha ja Clarks on tunnettu hyvästä laadusta. Nyt pitää vain toivoa että liikkeestä löytyy sopivaa kokoa. Tosin isäntä lohdutteli että Clarksin liikkeitä on Englannissa kutakuinkin joka kaupungissa. Eli jos yhdestä on loppu niin toisesta varmasti löytyy. Intopiukassa siinä sitten surffailin Clarksin sivuilla muutenkin ja mitä vanhat silmäni näkevätkään! Täydelliset mokkakengät samettinauhoin! Nyt taitaa olla semmoinen tilanne että joudun tuomaan Englannista kahdet kengät.

IN ENGLISH
I have been looking for low-heel winter boots for awhile now. My old winterboots are faux suede and pretty much dead and buried. I’ve been checking aviator-style lace-up boots but hesitating. I’ve been also thinking about military boots (like Dr. Martens, although I don’t like Martens) because they look good on so many other people, but it is extremely hard work to find feminine version of low heel military boots. First I fell in love with Fly London Oxy boots in one of the most popular finnish fashion blogs. But price is pretty high and availability is pretty bad (sold out everywhere) so my dreams came crumbling down. Then I was drooling over some US Army Airborne boots in finnish army surplus shop.

Yesterday I was snooping around for our upcoming trip to England and ended up on Clarks webpage. I already decided earlier that if I find perfect winter boots from England they are coming home with me no matter what they cost (well, not exactly, we still have to stay in our budjet). But now I think I have found the winner! Clarks aviator-style lace-up boots, lined with faux fur are just perfect. Price is not bad and Clarks is well known for good quality. Now I just have to hope that they have my size left in the shop. My boyfriend was comforting me by saying that there is Clarks shop in pretty much every town. So if one place is sold out, other place probably has one pair. I got so excited that I decided to browse other Clarks shoes aswell and what does my old eyes see! Perfect suede shoes with velvet lace! I think that the situation requires me to bring two pairs of shoes from England.


Täydellinen samettinyöritys, sopivan pituinen varsi /
Perfect velvet lace-up, perfect length
Fly London – pic by
Shopstyle


Alkuperäinen toisen maailmansodan malli, uustuotantoa, hyvä väri /
Original second WW model, repro, good colour
US WW2 Airborne – pic by Varusteleka


Maddie Ann & Ripple Vale – pics by Clarks

14 Comments

  1. superheidi says:

    Love many Clarks like you and if you are lucky you’ll be in England around sales time?

    Following your blog quietly and enjoying it quite!

    1. Rhia says:

      superheidi – I think we’re just going to miss the sales since we come back before christmas. But I don’t mind, prices are still much cheaper for Clarks shoes in England than what they are here in Finland. And we don’t even get all the models here. Thanks for commenting :) It is always nice to hear from my readers, old and new.

  2. Arawn says:

    Noi viimeiset on ihanat! Ei mulle ehkä sinisinä, mutta noin muuten hurmaavat. <3

    1. Rhia says:

      Arawn – niitä on myös mustina, tosin ne näyttää mun mielestä onlinekaupan kuvassa tummanvihreiltä :) Ripple Vale Black

  3. Ina says:

    Äh, et olisi näyttänyt noita kenkiä, nyt mun tekee mieli :)

    Miehelläni on niitä Varustelekan uustuotantokenkiä (tosin lyhyt varsit) ja ovat kuulemma mukavia (ja hyvän näköisiä).

    1. Rhia says:

      Ina – hehe, joo taisi itellekin olla virheliike selailla sitä Clarksin sivustoa :) mutta ne matalat talvikengät ihan oikeasti tarvitsen. Olen kuullut samaa että noi Varustelekan kengät on hyviä. Ja ite tykkään erityisesti just noista vanhan mallin mukaan tehdyistä. Jotenkin oon kyllästynyt mustaan ja konjakinruskea ja vaalearuskea on alkaneet miellyttää silmää enemmän.

  4. Suvi says:

    Hjoo, jos en olisi nähnyt noita Ripple Valeja, en olisi osannut etsiä niitä Brandosilta ja pakkohan sitten oli tilatakin. Hinta toisaan järkyttävä. Toivottavasti sopivat :) Seuraan blogiasi säännöllisesti vaikken juuri kommentoikaan.

    1. Rhia says:

      Suvi – hihi, tuleekohan niistä nyt uudet bloggari-kengät, eli löytyvät joka blogista ;) Kauhukuvissani en löydäkään omaa kokoani Englannista ja kun palaan Suomeen ne on kaikista nettikaupoistakin loppu ja jäänkin sitten itse ilman. Pidä peukkuja että niin ei käy. Kiva että nyt rohkaistuit kommentoimaankin. Useamminkin saa toki :)

  5. Arawn says:

    No niin, nyt joudut tuomaan mulle tommoset mustat. :P

    1. Rhia says:

      Arawn – voi ei, ei ne taida mahtua matkalaukkuun :P

  6. Arawn says:

    No, onneksi miehellä on sukua Brittilässä ja oon menossa sinne itsekin pian. :) Älyttömän hintaiset noi kyllä brandosilla, kun vertaa Clarksin omaan hintaan…

    1. Rhia says:

      Arawn – joo puhumattakaan nyt kun Clarksin omassa verkkokaupassa ne on vielä miinus 25%. En kyllä tullu katsoneeksi että toimittaako ne Brittien ulkopuolelle….

  7. Suvi says:

    Hemmetti, kengät tuli tänään ja normaali kokoni on auttamattomasti liian pienet! Arvaa, olenko lyöty…

    1. Rhia says:

      Suvi – Voi ei! Mullakin on niiden kanssa ongelmia. Ensinnäkin niitä on hemmetin vaikea löytää koska Originals-kokoelmaa ei näköjään myydä kuin joissain harvoissa isommissa liikkeissä ja toisekseen sopivan koon löytäminen on työn ja tuskan takana. Munkin normikoko näyttää olevan liian pieni. Aaargh! Että voi elämä mennä vaikeaksi yksien kenkien takia.

Comments are closed.