Lintuhäkki / Birdcage

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä pikaisesti Designtorilla, ensimmäistä kertaa. Erinäisistä syystä olen joka kerta aiemmin missannut koko Designtorin. Tällä kertaa läksin kuitenkin mukaan, osin ihan puhtaasti uteliaisuuttani mutta myös etsiäkseni synttärilahjaa. Tarjolla oli paljon kaikenlaista kiinnostavaa vaatteista koruihin ja sisustustavaroihin. Monet design-vaatteet kyllä olivat omaan tyyliini turhan moderneja. Unohdin (tyhmä minä) kamerani kotiin ja napsin muutaman kuvan kännykällä mutta eipä niissä juuri julkaisukelpoisia ollut. Yksi kuva kuitenkin onnistui. House of Lolitan musta samettituoli on jumalainen! Harmi että kotimme on jo täynnä eikä sinne mahdu edes yhtä uutta tuolia. Eipä sillä että olisi edes varaa ostaa kolmen tonnin tuoli.

Löysin sen etsimäni synttärilahjan, mutta en sitä nyt paljasta ihan vain varmuuden vuoksi jos sattuisi että lahjan saaja lukaisee blogia. Lahjaa etsiesssäni löysin myös itselleni jotain. Olen ihaillut titiMadamin koruja jo pidempään mutta niin hienoja kuin ovatkin eivät oikein ole istuneet omaan tyyliini. Eivät ennenkuin nyt. Walnut-kokoelmasta olisi löytynyt monta muutakin ihanaa kaulakorua mutta päädyin lopulta Birdcage-riipukseen joka sopii omaan tyyliini kuin nenä päähän.

inenglish

On sunday I went to check the local Designmarket-event, for the very first time. I have missed it every time for numerous reasons. This time I joined in, out of curiosity but also to find birthday present for someone. There was loads of interesting stuff to see, from clothing to jewelry and interior decoration items. Many design clothes were a bit too modern for my taste though. I forgot (stupid me) my camera at home and my mobile phone camera was acting up so there isn’t much to see on those photos. On photo turned out ok though. That is gorgeous velvet armchair from House of Lolita. Too bad our home is full of stuff already, not even room for one chair. Not that I can afford to pay 3000 euros for one chair anyway.

I also found the present I was looking for, but I won’t reveal here incase the receiver reads the blog. While searching for that I also found something for myself. I have been admiring titiMadam’s jewelry some time now. They just haven’t exactly been my style, even though very pretty. Not until now. There would have been several nice options on the Walnut-collection but I ended up buying Birdcage-pendant. It suits my style perfectly.


Gentiana by House of Lolita

Koruhullun kokoelma senkuin lisääntyy. /
Sucker for jewelry – collection expands.

4 Comments

  1. Arawn says:

    Toi tuoli on UPEA. Kävin katsomassa muitakin Lolitan tuotteita, mutta herra paratkoon, nehän maksavat useita tonneja! O_O

    Arawn & ikuinen kitinä hinnoista – mut minkäs teet, jos olet vain opiskelija. :(

    1. Rhia says:

      Arawn – joo, meinasin kupsahtaa kun näin ne hinnat :D mutta periaatteessa jos viittis ite nähdä vähän vaivaa ni sais samantapaisen sohvakaluston paljo halvemmalla kirppikseltä, sitten vaan maalais itse puuosat mustaksi ja vaihtais mustan sametin päälliseksi niin avot :) Noita kullanvärisiä kalustenupejakin saa rautakaupoista niin tyyli olis viimeisen päälle viimeistelty.

  2. Cherise says:

    Mulla on tuo sama birdcage -riipus, tosin peilitakaosalla :) Noita akryylikoruja alkaa olla vähän joka toisella tekijällä, mutta TitiMadamin koruissa on aina ollut jotain mielenkiintoisempaa

    1. Rhia says:

      Cherise – Joo, tuolla Designtorilla sen kyllä huomasi että akryylikorut on nyt se in-juttu :) mitähän seuraavaksi?

Comments are closed.