7/12 Illalliset itsenäisyyden kunniaksi / Independence dinner

“Rakas sisko,
se on vihdoin totta! Isänmaa jota rakastamme niin kovin, on vihdoinkin itsenäinen. Eduskunta hyväksyi Svinhufvudin senaatin itsenäisyysjulistuksen tänään. Me juhlimme jo illallisilla, vaikka tietysti pelkäämme miten Lenin tähän suhtautuu. Odotuksesta tulee pitkä, mutta olemme toiveikkaita. Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis suomalaisia.
Palaathan pian Tampereelle niin voimme juhlia tätä yhdessä.”

“Dear Sister,
it is finally true! Our beloved nation is finally independent. Government confirmed today the declaration of independence by Svinhufvud’s senate. We already celebrated on fancy dinner, but of course we are afraid what Lenin might think of it. It will be long wait, but we are hopefull. We are not Swedish, we don’t want to become Russians, so let us be Finnish.
Please return soon to Tampere, so that we can celebrate this together.”

Tämän kuvan otti Essi./ This photo by Essi.

Viimeiset asukuvat nappasi Nora. /
Last outfit photos took Nora.