6/12 Suomi 100 vuotta / Finland 100 years

Noniin, koko vuoden toitotettu päivä on vihdoin täällä. Minulla oli alunperin kirjoitettuna aika paatoksellinen, pitkä postaus kaikesta hienosta mitä Suomi on itsenäisyytensä aikana pullauttanut ulos. Nyhtökaura ja biohajoavat luuimplantit oli mainittu. Mutta sitten päätin deletoida koko postauksen. Tässä ollaan.

Sanon sitten vain että muistakaa historia, ottakaa siitä opiksi, rakastakaa hyviä asioita ja toisianne, tehkää ja ennenkaikkea pitäkää Suomi edelleen maana jossa AIVAN KAIKILLA on hyvä olla ja elää. Ennenkuin lähden itse juhlimaan itsenäistä kotimaatamme hyvän illallisen merkeissä, vilautan teille pikaisesti mitä olen tässä viime viikot nykertänyt kasaan. Varsinaiset asukuvat tulevat sitten joskus juhlien jälkeen.

ONNEA 100-VUOTIAS SUOMI JA HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Well then, the day we have been waiting for the whole year is finally here. Finland is now celebrating it’s 100th independence day. I had written a really long, quite boring post about all those marvelous things Finland has produced during this time. Pulled oats and biodegradable bone implants were mentioned. But then I decided to delete the whole post. So here we are.

I just say this: remember the history, learn from it, love all the good things and each other, make and most of all keep Finland still as a good place to be and live for EVERYONE. Before I go and celebrate it myself with delicious dinner, I show you little peek of the outfit I have been making past weeks. The actual outfit photos will be coming up sometime after the dinner.

CONGRATULATIONS 100 YEARS OLD FINLAND AND HAPPY INDEPENDENCE DAY TO ALL!

 

 

2 Comments

  1. MariaS says:

    Ai kamala kun luin “vilautan teille…” ja hetken mietin että mitähän kuvia sitä on tiedossa ;) Hyvää itsenäisyyspäivää!

    1. Rhia says:

      MariaS – Kyllä nämä blogin vilautukset pysyvät toistaiseksi vielä ihan säädyllisinä :D

Comments are closed.