Suvi-Vintage & Finncon

OMG! Olen melkein unohtanut kertoa teille että tulevana viikonloppuna voi taas tehdä ihania vintage- ja repro-ostoksia Tampereen Tallipihalla. Suvi-vintage täyttää pihan ja tallin vintagemyyjistä 2-3.7.2016. Evil Dressmakerilla ja Cherisellä on tuttuun tapaan yhteinen myyntipöytä. Kaikki tuotteet on käsin valmistettu Tampereella. Ostamalla Evil Dressmaker-tuotteita, tuet paikallista yritystä! Meillä käy käteinen ja sirukortti. Tervetuloa! Toki tyrkyllä on myös kaikenlaista ohjelmaa musiikista tanssiin ja muotinäytökseen, tunnelmaa siis riittää ja Tallipihan ravintolat palvelevat koko viikonlopun.

Eikä siinä vielä kaikki. Jos vähän nörtimpi meno kiinnostaa enemmän niin samana viikonloppuna Yliopistolla voi fiilistellä oikein kunnon scifi-hommia. Siellä on nimittäin Finncon 2016, scifi-tapahtuma jossa myöskin nörttikuoro Pixel Sisters töräyttää sunnuntaina klo 15.00 menemään elokuvallisia ja muita nörttiteemaisia kappaleita. Minäkin livahdan vintagen parista sen verran piipahtamaan että ehdin laulaa luikauttaa yhden keikan.

inenglish

OMG! I have almost forgotten to tell you that on following weekend you can again do lovely vintage and repro shopping in Tallipiha, Tampere. Suvi vintage is filling the yard and stables with vintage shops on 2-3.7. Evil Dressmaker and Cherise have again joined stall. All products are handmade in Tampere. Buying Evil Dressmaker-products you support local entrepreneur! We accept cash and cards. Welcome! There is also all sort vintage themed program, like music and dance, fashion show etc. So it will be a hoot as always!

But that’s not all. If you are interested in more geeky stuff, you should visit the University of Tampere. Finncon 2016, the Finnish scifi convention brings you all things geeky and scifi. Our geek choir Pixel Sisters performs on Sunday at 15.00. I’m also able to sneak out of vintage event just for that. Come and listen, it’s free entry.

ed_new2016

Nämä ja monta muuta herkkua Suvi-vintagessa! /
These and many more delicious treats at Suvi-vintage!

suvivintage2016_FBcover