Black Friday Offers

* * * MAINOS* * *

Jenkkilän Black Friday-ostoshulina leviää meillekin. Evil Dressmakerin Etsy-shopissa Black Friday tarjous. Tilaa tänään niin saat ostostesi mukana -30% alekupongin joka on voimassa Helmikuun 2016 loppuun.

inenglish

* * * ADVERT * * *

Black Friday shop-a-lot is spreading. Evil Dressmaker Etsy shop has Black Friday offer: order today and receive -30% coupon code with your purchase. Coupon code valid till the end of February 2016.

EDlogoEtsyblackfriday

2 Comments

  1. Kävinpä ihastelemassa putiikissa jälleen kerran. Suosikkini ovat Annabella-mekko ja villaviitta:) Ostoksien tekeminen tuntuisi minulle kyllä hieman vaikealta jo ihan olemattoman kielitaitoni takia. Tosin nuoriso varmaan auttaisi jos ostoksille päättäisin ruveta.

    1. Rhia says:

      Metsäntyttö – Jos nyt oikein kova ostoshimo yllättää niin Suomeen tilauksen voi tehdä myös sähköpostin kautta kun muistaa vaan laittaa riittävät kokotiedot, ja omat yhteystietonsa. Eli ei kannata antaa kielitaidon olla esteenä. Tuotteiden tiedoissa ovat mitat aina samassa järjestyksessä: rinnan ympäryys, vyötärön ympäryys, lantion ympäryys. Ne ovat yleensä ne tärkeimmät. Toki voi aina kysyä, autan mielelläni.

Comments are closed.