Mamin kullat!

Mamin kullat ovat vihdoin täällä! Kiitos ja kunnia ystävä K:lle joka kävi ne nakkaamassa mulle töihin. Koekäyttökin on suoritettu. Kävin ne jalassa kaupassa. Täytyy tunnustaa että eivät nuo nyt ihan sieltä mukavimmasta päästä kenkiä ole, mutta varmasti ajavat asiansa sateisilla keleillä sen mitä tarve vaatii. Ja on ne ainakin hitosti paljon nätimmät kuin “oikeat” kumisaappaani joissa on kaikenlisäksi hiukkasen pohkeesta kiristävät varret. Lörttöpaidasta saan kiittää äitiäni joka löysi sen maanantaina kirppikseltä. Meinasin ensin purkaa paljetit muuhun käyttöön ja pistää paidan edelleen kiertoon, mutta sitten kokeilin paitaa päälle ja päätin että se saa jäädä käyttöön ihan sellaisenaan. Hupaisaa on että kokomerkintä paidassa on XS.

PS. Vielä on aikaa kysyä mitä tahansa vaatteiden materiaaleista!

IN ENGLISH
Mama’s little darlings are finally here! Thank you my dear friend K, who dropped these off to my work today. I have already done the testdrive. I went for food shopping wearing them. I have to admit that they are not the most confortable shoes, but I’m sure they will do the task they’re supposed to do when needed. And atleast they are hell of a lot prettier than my “real” wellies, which also are a bit too tight around the calf. I have to thank my mum finding this loose sequined top from flea market on monday. I was going to rip off the sequins for some other use and pass the shirt forward to someone, but then I tried it on and decided to keep it as it is in my wardrobe. Funny thing is that size is marked as XS.

PS. You still have time to ask anything about clothing materials!

Kengät – Melissa Ashanti, Yoox
Paljetti-toppi – kirppis
Punainen alustoppi – Change
Mustat housut – kirppis, tuunattu

Shoes – Melissa Ashanti, Yoox
Sequin top – thrifted
Red top – Change
Trousers – thifted, revamped

Don't be shy, leave a message! / Älä ujostele, jätä viesti!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.